A szív útjai című sorozatot szoktátok nézni? (beszélgetés)
köszi!!!!
Huuu,de jo!!!kár,h lemaradtam!
Szerintem legjobb, ha megnezed az RTL honlapjan, ugy lesz teljes a kep.
Egyebkent Cemil ujra megtanult jarni, hazatertek a szigetre. Makbule egy kis faluban kezdett uj eletet. Umut meghazasodott a szigeten, Enise baratnojevel (most hirtelenjeben nem jut eszembe a neve). Az eskuvore jott Kenan is, hogy ujbol megkerje Lamia kezet. Lamia megtudta, hogy epp akkor erkezett a szigetre Cemil, igy otthagyta a lagzit, meglatogatta Cemilt. Rakovetkezo reszben bevallotta Lamia, hogy Cemilt zsereti, es az utolso reszben osszehazasodtam. A pasa es Cavidan anyosa kozos nyaralast terveztek. Azt hiszem ennyi :)
Sziasztok!
Az RTL klubbon ment 13 orátol sorozat és sajnos lemaradtam az utolso 4 részröl,ami mult héten fejezödött be.
Megköszönönném,ha vk leirná hogyan lett vége...!
Valaki tud valamit a szív útjai török sorozat 2 évadáról,mikor adják le nálunk,vagy a tartalmáról?Úgy tudom van könyv is ebből a filmből,valaki tud róla hogy magyarul is létezik?
Szerintem nagyon szép sorozat volt nem azaz átlagos,ezt az egy filmet tudtam megnézni mert akkor pont alszanak a kicsik,és ennyi kikapcsolodás jár,de sajnos nem az elejétől láttam.
Amikor volt az Ezel is, az is másfél órás volt 1 rész, itthon meg ketté vágták... :S
És nagyon sok részt így is kihagytak...
Akkoriban inkább elkezdem nézni eredeti nyelven, és már hetekkel előbb tudtam hogy mi lesz :)
Általában a török sorozatok szomorúak, és sokszor halállal végzik...
igen tv2-ön indul..
február 27-én hétfőn 17 óra 25 perckor kezdődik az új török sorozat...címe : tiltott szerelem
állitólag 150 részes...
március 7-n lesz vége úgy tudom...
igen nézem.. de lassan vége lesz...
hogyhogy nem előbb inditottad a fórumot, ha beszélgetni akarsz róla ??
Nekem meg kezd elegem lenni belőle,a sok félreértés, me nem értés stb...
a végét már tudom...te is tudod ??