Szívószálas üdítő (beszélgetés)
Sziasztok!
Az én lányom most 14 hónapos, és õ is tud már szívószállal inni. Épp múlt héten tanulta meg teljesen magától (lenyúlta a bátyja gyümölcslevét :)) De én inkább pohárból itatom, már kezdetektõl fogva azzal gyakoroltunk, és már nagyon ügyesen iszik. Bár, azt mondják, hogy a szívószállal ivás is jó, mert fejleszti a szájmotorikát :)
Szerintem sem a szívószál a nagyobb gond,inkább a cukros üdítô.Ha többször odaadod neki,hogy próbálkozzon vele,elôbb-utóbb biztos sikerül.
Nekem is 18 hós a lányom,próbálkoztunk párszor a szívószállal,de aztán ügyesen megtanult pohárból inni,és nem kell neki a szívószál.
Mi még nem használunk a kicsikkel szívószálat. 7 hónaposak és már pohárból isznak. Igaz, én kihagytam a cumisüveget.
A nagylányunk is elég korán tudott szívószállal inni.
Szerintem nem gond a gyermekednek a szívószál. Inkább vizet és teát adj neki így - ahogy botilia is írta -, ne cukros üdítőt.
Sziasztok!
Van egy ismerősőm aki állandóan azzal nyaggat, hogy miért nem adok a 18 hónapos lányomnak szívószálas üdítőt, mert az ő unokája már ennyi idősen azt itta.
Szerintem egy másfél éves gyerek még nem tud szívószálból szegényke még azt se tudja mi az.
Van valaki akinek a gyereke ennyi idősen már ivott ilyen üdítőt?
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet a pálinkát felhígítani, hogy ihatóbb legyen? Valamilyen üdítővel?
- Ittatok már aloe vera levet, vagy üdítőt? Milyen íze, hatása van?
- Sió üdítő!
- Hasznosítsunk újra! Mit lehet csinálni tojástartóból, üdítős dobozból, joghurtos dobozból stb?
- Mikortól tudnak szívószállal inni a gyerekek?
- Hol találok szívószálas poharat (össze vannak "építve) kismanóknak?