Szivacsból kanapét. De mivel ragasszam össze? (tudásbázis kérdés)
6. Moncsy85
2012. aug. 17. 14:16
Köszi mindenkinek!
5. Guruljka (válaszként erre: 2. - Moncsy85)
2012. aug. 17. 13:59
Ha faváz nélkül gondolod, tényleg csak ragasztva, először is guglizd! "Habszivacs ragasztása" -t írtam a keresőbe, és rengeteg különféle ragasztót kiadott, majd kiválasztod, melyik lehetne a legjobb Neked.
Én úgy csinálnám meg, hogy egy lapot meghagynék az aljának, és egy másik darab szivacsot szorosan összetekernék, az lenne a támla. Azt a huzat is ott tudná tartani a helyén, vagy a párna és a lap huzatát kellene össze-tépőzárazni, hogy cserélni, mosni is lehessen.
4. nemmaci
2012. aug. 17. 13:57
[link] /butor/ifjusagi_gyerekbutor/uj_gyerek_szivacs_kanape_amibol_agy_lesz_1613523299.html
3. nemmaci (válaszként erre: 2. - Moncsy85)
2012. aug. 17. 13:55
ha olyan kanapét készítenél, ami ággyá nyitható?
akkor nem kellene a szivacsot ragasztani, hanem elég lenne a huzatot összevarrni..
2. Moncsy85
2012. aug. 17. 13:35
Kisfiamnak csinálnék kanapét szivacsból. Fotelje van de nem tudom milyen ragasztották össze. Kiszuperáltunk egy régi szivacsos ágyat és egy kis kanapé pont kijönne belőle. Akinek van ötlete az írjon. Köszi!
1. Moncsy85
2012. aug. 17. 13:34
Szivacsból kanapét. De mivel ragasszam össze?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítsam ki a kanapét? Miért nem mosható a 100% pamutnak írt huzat?
- Tudnátok ajánlani MINDENNAPOS alvásra kinyitható kanapét, lehetőleg nagy fekvőfelülettel? (+ágyneműtartóval)
- Bőr/műbőr kanapét mivel takarjátok le?
- Az IKEAban kinéztem egy kanapét, szerintetek hogyan tudnám 200 km-re házhoz szállítatni a legkönnyebben?
- Szerintetek hogyan a legérdemesebb kanapét szállítani/szállíttatni Győrből Budapestre?
- Euro kanapétól vagy Andantetól vegyek bőr relax kanapét? Segítsetek, ha van már tapasztalatotok!