Bőr/műbőr kanapét mivel takarjátok le? (tudásbázis kérdés)
Senki nem kérdezte, hogy neked milyen nincs. :DDDD
Kedves Kérdező!
Arról minden le fog csúszni, anyósom is próbálkozik hasonlóval, ha nála vagyunk, állandóan a földön köt ki minden. Ez ilyen anyag, sok mindent nem lehet vele csinálni sajnos.
A szőnyeg is tele lesz atkakkal, és nagyon pfujj ahhoz kepest, h én puszta padlót tartok, és mindig felmosom. Azért nem hiszem, h valaki egy szőnyegbe halt volna bele.
A kárpittisztítót is feltalálták mar mellékesen.
Nekem nem komfortos a bőr, de kinek hogy...
Most olvasom, hogy bérlemény, akkor az eladás nem játszik, nem ártott volna, ha ezt leírod az indítóba is.
Ha ragacsos és hideg, akkor műbőr.
Semmivel.
A bőr szép, és nem hideg.
A műbőr tud hideg és ronda is lenni, de olyan kanapém nincs.
A letakargatás mindig gagyi benyomást kelt, add el inkább, és vegyél egy olyat, ami tetszik.
Bérelt lakás, tehát kizárt, hogy ide újat vegyünk.
Most ráraktam a plédeket, de ez így nagyon gáz.
Hülyén néz ki, le is csúszik... Télen hideg, nyáron ráragadsz... istenem de gagyi. :D
Mindjárt itt a jó idő és nem lesz hideg.Hozzá is fogsz ragadni...
Esetleg akkor tegyél csak rá takarót,ha épp használjátok.Különben legyen összehajtva.Néhány díszpárnát el tudok képzelni.Én szeretem őket.De ne pakold tele,mert a szép bőrt kár eltakarni.
Én semmivel.
Nem azért vettem bőrt, hogy takargassam.
Miért kell letakarni?
A bőr úgy szép, ahogy van.
Szeretném letakarni a kanapét (U alakú), mert nem tetszik a színe (bézs), és hideg, amikor ráülünk.
Van 5 db színben harmonizáló szőrmés plédem díszpárnákkal, de egyszerűen sehogy sem tudom letakargatni, hogy ne nézzen ki idétlenül.
Ráadásul lecsúszik róla...
(Venni és varratni sem szeretnék huzatot.)
Van megoldás?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítsam ki a kanapét? Miért nem mosható a 100% pamutnak írt huzat?
- Tudnátok ajánlani MINDENNAPOS alvásra kinyitható kanapét, lehetőleg nagy fekvőfelülettel? (+ágyneműtartóval)
- Az IKEAban kinéztem egy kanapét, szerintetek hogyan tudnám 200 km-re házhoz szállítatni a legkönnyebben?
- Szivacsból kanapét. De mivel ragasszam össze?
- Szerintetek hogyan a legérdemesebb kanapét szállítani/szállíttatni Győrből Budapestre?
- Ikea Ektorp vagy Backabro L alakú kinyitható kanapét ajánlanátok?