Szipogás, puki és egyéb finomságok... (beszélgetős fórum)
váháhá... sztem a munkahelyi wc szaga lealázná a jéghokisokat (a 100-ft-os boltot már nem biztos... ej, de gonosz vagyok).
Nálunk ugyanis az emberek többsége a reggeli műszakban elhozza, és a délutáni műszakban pedig nem viszi haza a barnát, csoportos sorban állás és elviselhetetlen "trutymósromlottfosszag" kíséri útjukat, mikor ott hagyják a "szeretetcsomagjukat".
Ok, megértem, sokat utaznak az emberek munkába, oda-vissza hosszú az út, és a szükség az szükség. De hát mindenkire egyszerre jön rá a "büdösbetegszapora"? Persze ablakot nyitni nem lehet, mert "jaj, hideg van, huzatot kap a fülem"...
Te meg még nem voltál nálunk a 100 forintos boltban, családi pótlék-osztás után!
Utána röhögve, féllábon ugrálva töltenél el egy röpke órácskát a jéghokisok öltözőjében! :P :SSS
Vagy kezet fognak a haverjukkal... :P
Megnyomják a liftgombot... :PPP
Az is nagyon érdekes "jelenség," mikor egyesek autóvezetés közben "bányásszák" az orrukat!
Mire mehet ki az illető? Hogy minél többen lássák, amint turkál? :O
Én akkor háborodok fel, ha a TV-ben látok egy-egy ismert személyiséget alább említett tevékenység közben látni...külföldiek voltak, nevet nem tudnék említeni:)
A tett: a fülét/orrát piszkálta, miközben egy-egy ismert személyiséggel beszélgetett...na nem fültisztítóval, de akkor is!:)
Én egyszer a város főterén kellett szóljak egy idősebb hölgynek aki egy nagy wc papirt húzott maga után,ami a szoknyája gumijához volt becsipődve:D
Szegény még meg is köszönte hogy szóltam...
Van egy haverom, aki a menyasszonyával ment valami tengerhez nyaralni.
Jól besörözött a strandon és elment nagyvécére.
Az ülőkét gondosan körben letakargatta wc papírral.
Mikor végzett, felhúzta a vizes fürdőnadrágját de a vizes combjára feltapadtak a wc papírok. Mivel ittas volt, nem vette észre.
Úgy ment a kis "zászlókkal" a büfébe és a tengerpartra a menyasszonyához, aki roppant meglepődött volt.
A nyaralásuk további részében egy távoli strandra jártak, pedig senki sem ismerte őket...
Én a fikánál szemrebbenés nélkül szólok és nyújtom a zsepit.
A fülzsírnál nem szólok de az is nagyon gáz...
A fika nem olyan durva, mármint bárkivel előfordulhat véletlenül.
Orrfújás után, ha van tükör nálam vagy a közelben akkor ellenőrzöm magam, de ha nincs, akkor ha van vmi jó barátnő velem, akkor őt kérdem, nem-e "zsepis" az orrom, ami a papírzsepi maradékon kívül minden egyéb nem odaillőt jelent...
ha vkin meglátom, és vagyok vele olyan viszonyban, akkor én szólok h "van vmi az orrodon" vagy "zsepis vagy" :))
Még anno tinikoromban a bőrgyógyászaton ültem a váróban néhány hülye pattanás miatt, mikor bejött egy úriember. Nyár volt, meleg. Papucsban volt az illető. Hatalmas, duzzadt lábfejét elborították a fekélyes sebek és a GOMBA! Nah, annak volt szaga...
Szerintem én bevonzom az ilyen embereket, mert folyton rettegek vmi undorítóságtól...
Kollégiumi nevelő vagy? :))
Több kamaszfiú összezárva történet: Lan parti a fiú tesómnál... áááá... 48 óráig...ááá... ablaknyitás nuku...
Ak te még nem szagoltál ilyet:)
Ez nem sima hétköznapi lábszag...tömör,gyomorforgató:)....Bár az izzadság is lehet durva:)
Itt meg ha bemész az oviba, vagy a 100 forintos boltba, megcsap a bűz, ami kifejezetten egy bizonyos népcsoport sajátossága (tisztelet a kivételnek)... A hányinger jön az emberre, mihelyt belép a helyiségbe... :S
Én inkább a lábszagot választom, mint az izzadtságot! :X
Fuuúúúújjj! :S
Srácok meg aztán hajlamosak az ilyesmire. Bár ez nagyban nevelés kérdése is... :P
Caffi: túlzottan nem indokoltam meg! Volt némi korkülönbség, tán azt is felhoztam neki. :D
Bubó, igen az izzadtságszag még a halálom... :@
Errefelé ez is menő! :@@@
További ajánlott fórumok:
- Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Reggelire kencék, finomságok zöldségekből - felvágott helyett
- 8 db tegnapelőtti zsemléből milyen finomságot készítenétek?
- Ti mit szoktatok a toast melegszendvicsbe tenni, amikor a "háromszög" szendvicset sütitek? Tippek, ötletek, finomságok...