Ti mit szoktatok a toast melegszendvicsbe tenni, amikor a "háromszög" szendvicset sütitek? Tippek, ötletek, finomságok... (tudásbázis kérdés)
Mi meg pont belül szoktuk vajazni.... :D
Kívül nem, mert akkor nem bírja a papírszalvétát, néha szoktunk ilyent is vinni dolgozóba/iskolába.
Gépsonka, sajt és egy vékonyka szelet alma..isteni
De én édesen is szeretem, nutellával, ami klasszul megolvad benne:)
Kívül mindenképp kend meg vajjal, margarinnal, mert úgy nem ragad, ropisabb lesz és nem szedi le a teflont a sütről.
én úgy szoktam, hogy kevés vaj, szalámi, sjat és kis ketchup
párom csak simán bele teszi és aztán spékeli meg miután megsült
teát szoktunk hozzá fogyasztani
margarin, salátalevél, paradicsom és sonka vagy halacska
Hmmm... Nagyon finom! :)
Nekünk ami nagyon bejött az a kolbászos.Vajazom,kolbász szeletekkel megpakolom, sajtot rá, és paprikaszeleteket, vagy ubit teszek bele!
De a többi ötlet is nagyon tetszett!!!
Kívül is megvajazom. Belül : vaj, majonéz.
Selyemsonka - sajt- selyemsonka. Megsüt.
Gyerekem ketchup-öt is tesz rá.
Szia!
En vajat,virslit,hagymat es sajtot szoktam belerakni.....
melegszendvicskrém, sajtkrém, mackósajt, sonka, párzsi, szalámi... paradicsom, hagyma ...és ezeket kombinálom
sőt tettem már tükör tojást és főtt tojást is bele :) finom volt...
Hozzávalók: 1 konzerv vagdalt
tejföl
Elkészítés: a szobahőmérsékletű vagdaltat egy villával összetöröm és annyi tejfölt adok hozzá,hogy keményebb állagú krémet kapjak.ízlés szerint fűszerekkel lehet ízesíteni.megkenem a kenyeret,és sütöben pár perc alatt megpirítom.
vagy melegszendvicssütőben.
húhhh igen ilyen ötletekre gondoltam!
kösziii mindenkinek
felvágott, paradicsom, pirított darált husi vöröshagymásan pici p.paprika, vaj, sonka, sajt (nem mind egyben, ezeket variálva)
De ilyen már régen volt :)
vaj felvágott sajt ketcup...ez az alap
lilahagymát is teszek bele párom nagyon szereti hozzá:)
További ajánlott fórumok:
- Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok
- Szipogás, puki és egyéb finomságok...
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Van valakinek nagyon régi melegszendvics sütője? Milyen ételeket lehet készíteni benne?