Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szilveszter egyedül fórum

Szilveszter egyedül (beszélgetés)

1 2
32. tumbo2 (válaszként erre: 31. - Birebora)
ma 12:58
halászlé lesz,sült kacsacsacomb,sajtos rakott,baconos csirkemell,krumplipüré,párolt káposzta.bejgli,mézes,rácsos mákos-
31. birebora (válaszként erre: 29. - Tumbo2)
ma 07:52
Mit főzöl nekik?
tegnap 21:00
Én egyedül töltöm, mert lebetegedtem. Sőt, a házigazdáék is lebetegedtek, ahová mentem volna...de tök jól elvagyok egyedül. Ittam egy pohár pezsgőt, netezgetek, nézek filmet, ilyenek.
29. tumbo2 (válaszként erre: 28. - Birebora)
tegnap 10:44
mindenkinek.én sütök két szelet húst,holnapra is marad,aztán másodikán korán kelek,főzök,mert jönnek a gyerekek,az apóssal.
28. birebora (válaszként erre: 26. - Globus)
tegnap 10:35
Én is hasonlóképpen. BUÉK neked:)
27. libikóka (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:35

Pakolhatsz is:)) DE ,,gyerekmentesen tedd amit akarsz,,jó filmek ,,zene,,séta a városban,,utána egy jó tea,kv. ,,kis finom vacsora,,egy korty valami ,ha szereted.

Olyan kellemes lazulós estét neked🍾

26. globus (válaszként erre: 14. - Birebora)
tegnap 07:30
Én pl. annyit főztem az ünnepek alatt, hogy magamnak még a tűzhelyt se kapcsolnám be. Pláne hogy a kávé sem ott fő... hazajövök munkából, máris vetkőzök és sutty az ágy 😃🫣 vagy előtte a fürdőkád. Végre kilazsálom magam.
tegnap 07:24
Köszönöm szépen mindenkinek, kedvesek vagytok! Már attól jobb a hangulatom, hogy ennyi rendes ember van! :) És lehet, hogy tényleg pakolni fogok, a költözés óta nincs minden a helyén. :)) Boldog új évet kívánok!
24. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 23:14
Kimész a főtérre és máris nem leszel egyedül. Gond megoldva, Boldog Újévet !
23. Shya (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:48

Remélem, tudunk Neked segíteni valamelyest <3 :)

Nekem "Jajjj" ötlete is tetszik. Kipucolni minden vackot (sz*rt) megszabadulni, kukába vele! ;)

Nem tudom, ki hogy van vele, nekem az is jóleső érzés pl, mikor átválogatom a ruháimat, csecsebecséket ilyesmiket. Új év, új kezdet, számomra jól hangzik. :)

22. jajjj
tegnapelőtt 09:50
Én egyszer, amikor egyedül voltam, a TV háttérzaja mellett nekiálltam takarítani, mindenféle kidobnivalót összegyűjteni. Éjfél előtt eljutottam még egy szelektív hulladékgyűjtőig is. Nagyon jó volt másnap tiszta lappal kezdeni az új évet, jelképesen is kidobni csomó felesleges dolgot a régiből.
tegnapelőtt 09:10
Szerintem sem nagy dolog. Egy évvel öregebbek leszünk.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Shya)
tegnapelőtt 08:10
Igazad van, megfogadom, köszönöm! :)
19. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 04:41

Ha nem Lencse lessz' a kaja a napokban,

Akkó' eljöhetsz értem! 🤠

18. Shya
tegnapelőtt 01:48

Sosem értettem a felhajtást a Szilveszter körül. Erőltetten muszáj bulizni és fergetegesen érezni magad, miközben a hátad közepére nem kívánod...Akinek van kedve, bulizzon oszt' jó'van.

Ha nem tudsz találkozni senkivel, készíts be pár jó filmet, vegyél egy jó fürdőt...elég sok tipp érkezett a többiektől :))) Anno minden évben csaptunk valami összejövetelt, a kedvenc szilveszterem mégis az lett, amikor Poirot filmeket néztem a macskámmal <3 :D Biztos van olyasmi, amit szeretsz csinálni, bár megértem, hogy a jelen helyzetedben ez nem könnyű dolog. De ez csak egy dátum a naptárban. <3

17. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 00:50
Hát régen úton-útfélen húztuk haza egymást, volt wc-rongálás, fenyegetőzés, aluljáróban robbantgatás, garázsban zene-üvöltés tajték részegen, üvöltés a dombon, "fiús-buli" diszkóban, most már megelégszem egy csendes kis sétával, beszélgetéssel, de azért még most is tudnék adni a dolgoknak, ugyanis én vagyok a "húzóember", ha érted...
tegnapelőtt 00:44
Régebben kábé rohamsisakot kellett vinni mindenhova!
15. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 00:44
Én szívesen elsétálgatok a sötét utcákban, ha azok a "rohadt" dögök nem vonyítanak és nem sül ki minden percben a fülem a hangos tűzijáték és petárda szótól!
tegnapelőtt 00:20
Én megfőzném a lencsét, sütnék malacsültet dinsztelt lila káposztával, egy üveg pezsgő, rágcsa, édes, sós és beülnék a tv elé, net, chat, könyv, jó film. Telefon, email, sms még este a barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek. Gyertyákat gyújtanék, hangulat fényekkel. Ha elálmosodnék aludnék. Kihasználnám a nyugit és magamra forditanám én időnek.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
dec. 29. 21:51
Nem élnek már.
dec. 29. 20:02

Ha nem ismered az egyszülős csoportot, jelentkezz be: [link]

Most egy picit késő, de ott szerezhetsz hozzád hasonló helyzetben levő barátnőket, akikkel tudsz együtt bandázni. Most is biztos lesz olyan, aki chatelni fog szilveszterkor.

11. Myra
dec. 29. 19:45
Én is egyedül szilveszterezek évek óta.
dec. 29. 19:39
Online csetelés, filmnézés. Nekem is új lesz ez a program, de ez is csak egy szimpla nap lesz 🤷‍♀️
dec. 29. 19:22
Bekészíteni 1-2 jó filmet, finom kaját, kedvenc innivalót. Használd énidőre!
dec. 29. 18:55
meg kell keresnem a szemuvegem.
dec. 29. 18:54
Hozzam amugy siman johetnel :D Még a koleli barokba is elhuzhatnank, de nem hiszem, hogy S-sel keydodik a postacimed,
dec. 29. 18:49
Szuleid?
dec. 29. 18:41
Mindegyik elutazik, vagy családi buliba, vagy előre lefoglalt szállásra.
dec. 29. 18:35
Miert nem kerdezed meg egy b.nod, hogy nem csatlakozhatsz-e? Nyilvan tudjak a helyzeted.
3. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 18:22
Menj el valamelik barátnődékkel ha hívnak, vagy csak úgy menj ki egy helyi utcabálra ha lesz a közelben.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook