Szilikonos lábujjgyűrűt próbálta valaki? (beszélgetés)
Utánanézek a neten,van e róla valami...nem tudom, mert én is csak hallottam róla...
Annyit tudok, hogy akupunkturás pontot nyom a lábujjon, ami csökkenti az éhséget....legalábbis ezt mondják róla...
:D
Az az igazság, hogy már elkezdtem az életre szóló életmódváltásomat. A terhesség alatt inzulinos cukros lettem így mondhatom, hogy begyakoroltam a cukorbetegek étrendjét. Aztán két évig nem tartottam, mert megszületett a kislányom, és szoptattam. Nem volt elég a tej, amíg tartottam a diétát. November végén elválasztottam a 2 éves lánykámat, és januártól apránként egyre több részét tartom a diétának, és terveim szerint ez már így marad hosszútávon. Azaz már így is fogyok, nem tudom, hogy a gyűrű használna-e hozzá pluszban. A falási rohamok néha elérnek, ha pl. azok csökkennének a hatására, azt biztosan észrevenném.
Ááá nagyon sok a kérdés........negatívan állsz hozzá! Nem jó.
Hinni benne, tövig húzni, ha tör, viseld éjszaka. DDDDDD
a guglin biztos leírták...
Lehet hogy a humor kategoriaba tettem a kerdest??:)
Azt hittem mindenki tudja mire jo....
Probalta mar valaki egyatalan???
Mire jó???
Fogj pár db szilikonos hajgumit, abból jut minden lábujjadra!!! :-D
Ezt az agyzsibbasztó kérdést:DD
Pedig fontos... Télen...Vastag zokniba...Bakancs alá... a hóban... Hogy miért nem nekem jutott eszembe... egyáltalán miért nem jutott eszembe soha a lábujjamra gyűrűt húzni... Ccööh.. Most csalódtam magamban....
:DD
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Mosogatógépben lehet mosogatni szilikonos sütőformát, műanyag tálcát, mikrózható-fagyasztható műanyag ételdobozt? Vagy csak fém, fa, üveg?
- Megmenthetőek a szilikonos sütőformáim vagy dobjam ki?
- A férfiak miért nem szeretik a túl vastag szájú nőket? (nem szilikonos)
- Milyen festék marad meg szilikonon?
- Mágneses lábujjgyűrű használata, tapasztalatok. Véleményeket kérek!!