Szilikon sütőlapot ketté lehet vágni? (tudásbázis)
Ha azt vesszük nem is olyan drága mert 1500.- Ft
és még vettem egy tortasütőt is és ahhoz meg van egy kicsi is és ha akarom rá teszem a tetejére és emeletes torta lesz belőle. Ma nem bírtam egy kis keltésztát csináltam és meg sütöttem nagyon szép lett, ennek is ugyan az az ára. Nem kell kizsírozni, nem súrolni, nem kell sűtőpapirt venni.
Ezt átolvashatod, de amit a metróban néztem az nagyon kis vékonyka, gondolom érdemesebb lenne egy drágábbra beruházni.
Simán kettévághatod, ha a te tepsidbe úgy fér bele.
Általában minden süti alá jó, mondjuk egyedül piskótát nem próbáltam, fasírtot is süthetsz rajta nyugodtan.
Nyugodtan vágd ketté, ha úgy tudod használni. Ráteszel egy lécet vagy vonalzót, és az mellett egyenesen el tudod vágni, vagy akár egy erős, éles olló is elviheti.
Előtte viszont nézd meg, hogy mire készült, mert ha gyúróalkalmatosságnak, akkor nem biztos, hogy bírja a sütést.
Ha sütsz rajta, akkor bármit tehetsz rá, fasírtot, apró sütit, bármit.
Kaptam egy szilikon sütőlapot, de túlságosan nagy,
ha ketté vághatnám akkor jó lenne a méret, de lehet ezt ketté vágni?
Milyen sütikhez lehet használni? Fasírtot is süthetek rajta?
Akinek van írjatok róla. Köszi Lívi
További ajánlott fórumok:
- Mosogatógépben lehet mosogatni szilikonos sütőformát, műanyag tálcát, mikrózható-fagyasztható műanyag ételdobozt? Vagy csak fém, fa, üveg?
- Hogyan lehet eltűntetni a penészt a szilikonról zuhanykabinoknál?
- Vettem egy szilikon sütőlapot. Ki tudja, hogy melyik oldalát kell alulra tenni? / a rücsköset, vagy a simát?/ A dobozon semmi utalás nincs
- Szilikon óraszíjat mivel lehet tisztítani?
- Ki tudja megmondani, hol lehet a most divatos szilikon órát kapni?
- Lehet még valahol venni klasszikus, nem csipkés, nem szilikoncsíkos és nem testszínű combfixet?