Szilágyi Istvánt Isten nyugosztalja! (beszélgetés)
Hát van gond fejben ott is sajnos.
Állítólag azt mondta a kiérkező rendőröknek is, hogy nincs semmi baj, csak "játszottak".
Nagyon sajnálom :'(
Remélem békében nyugszik!
még azt a cseppnyi méltóságot is elvették tőle,ami esetleg volt neki azzal,hogy ezeket a képeket közzé tették,
sokan élnek igy,de ő azért ismert volt,szégyen,hogy igy élt,akár mi volt is az oka,
Mint ahogy azt is, mikor tepsiben elviszik. Neki nem jár a személyiség védelme?
Mocskos munka egy tudósítóé...pénz mindenek előtt.
Barátnőmék laktak a közvetlen szomszédban évekkel ezelőtt.
Ahogy ez a szerencsétlen élt, az egy lepratelep konkrétan. Kosz, mocsok, kupleráj, lomis cuccok a lakásban, az udvaron, mindenhol. Gusztustalan volt sajnos, ahogy éltek. :(
Nem mindegy mekkora lakásról (eleve lakás) beszélünk.
Nagyim is takarít mindennap, de csak mert már nem úgy halad mint régen. 200 nm a ház, plusz melléképületek, a kertben patakpart, gyümölcsfák, szőlő, virágoskert, fűszeres kert, veteményes. Folyamatosan munka van, ehhez sokan fiatalon is kevesek lennének.
Egyszer utaztam vele szemben a metrón.
Nagyon elhanyagolt állapotban volt és akkor is kék-zöld foltok voltak rajta:(
Ez már jó pár éve volt.
Hja konfliktuskezelés! Pszihomókus kellett volna a gyereknek. Gondolom abban az időben ez nem pénzkérdés lett volna az öregnek, hanem a nemtörödömség. Majd kinövi az a gyerek.
Isten látja lelkemet én valahogy nem tudom őszintén sajnálni az öreget, rengeteg segítséget kaptak mind pénzben, mind lakásfelajánlásban, jártak hozzájuk rendet rakni, takarítani. Nem becsülték meg. Hát ez van.
Ez is a gyerek(ek) felelőssége.
Nálunk a nagyiék 80 közeli illetve papa már feletti, önerőből nem haladnak, gyengék, hiába egészségesek egyébként. Most hogy a vírus miatt eltiltottam onnan takarítónőt, kerti segítőt nekem kell csinálni, mert ők nem győznék a nagy házat és a nagy udvart. Mama takarítja a házat, én csinálom a kertet, melléképületeket, azokat a helyiségeket ami nem a szoros "lakóterük".
Az idősektől önerőből ezt már nem lehet elvárni.
:(
Sajnálom ,nem ezt érdemelte.
Nem gondolom, hogy erre sokan felhördülnek a börtönben.
Leginkább nőket bantalmazó, vagy gyerekeket bântalmazókra ugranak pont amiatt, hogy nem tudják a sajátjukat megvêdeni, így ezzel állnak bosszút.
Ennyi, nem több.
Természetesen én sem.
Remélem előbb vagy utóbb kapunk választ a kérdésekre!
Ahogy te sem. Én sem, közülünk senki sem. Valamit biztosan hibáztak, ha ilyenné vált a gyerekük. Persze hogy nincs mentség. Csak magyarázat.
Annyi kérdés merül fel ilyenkor. Miért nem látták, hallották a szomszédok? Miért élt ilyen körülmények között egy tehetséges színész? Miért nem kapott évek óta szerepet? Miért védte minden körülmények között ezt a trógert?
További ajánlott fórumok:
- Hisztek Szilágyi Liliánának?
- Szebeni Istvánt kirúgták a tévéből káromkodás miatt. Mi a véleményed erről?
- Ismeri valaki Dr. Sápy Tamást vagy Dr.Fekete Istvánt? Vélemény?
- Ismeri valaki dr Fülöp Istvánt? Milyen műtéti tapasztalattal bir?
- Ismeri valaki Dr. Berbik Istvánt?
- Milyen a miskolci Szilágyi D. ált iskola?