Sziasztok! Tegnap a lábfejemen megcsípett egy darázs, injekció után is csak dagad:Mit csinálnak vele ha nem múlik? Kivágnak valamit? (tudásbázis)
8. 99a172a973
2011. okt. 6. 15:24
A darázsnak nincs fullánkja, csak a méhnek.Amíg nem szeded ki ne várj sok javulást.Kenegesd körömvirág kenőccsel igyál Calciumot.
7. Maryenngirl (válaszként erre: 6. - Romanna)
2011. okt. 6. 15:08
Szerintem benne van a fullánk.
Köszönöm szépen! :)))
6. romanna
2011. okt. 6. 14:45
Akkor orvosfüggő szerintem, hogy vág-e.
Nem jött ki a fullánkja?
Hát kitartást és jobbulást!
És sok jeget!
5. Maryenngirl (válaszként erre: 4. - Romanna)
2011. okt. 6. 14:20
Fenistillel kenem még.Itt arra gondoltam hogy a méreganyagot a duzzadás alól eltávolítják.Azért kérdeztem, hogy nem tudom mire számíthatok holnap az orvosnál. Köszi!:)
4. romanna
2011. okt. 6. 14:16
Szerintem a jegelés, borogatás azért nem ártana, sokat segít.
Gondolom ajánlottak rá krémet is...
Elméletileg majd lassan lelohad.
Miért kellene kivágni?
3. Maryenngirl (válaszként erre: 2. - 6187eb1c9a)
2011. okt. 6. 13:30
A kórházban mondták, hogy ecetes ruhával tilos. Jegelés már késő,már annyira dagadt:(
Estére adtak ivós injekciót, de már a lábujjaim is dagadtak teljesen.Tuti holnap vissza kell mennem.
Ezért lettem volna kíváncsi rá, hogy mit tudnak még csinálni ilyen esetben.
2. 6187eb1c9a
2011. okt. 6. 13:16
Borogasd!
1. Maryenngirl
2011. okt. 6. 12:57
Sziasztok! Tegnap a lábfejemen megcsípett egy darázs, injekció után is csak dagad:Mit csinálnak vele ha nem múlik? Kivágnak valamit?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Jó lenne tudni mit csinálnak más nők, ha nincs kedvük a...
- Sürgős segítsetek! Egy kis fekete pókot söpörtem le a nyakamról piros mintája is volt és megcsípett, lehet tőle vmi bajom ?
- Mennyi esélye van egy extrém koraszülött babának? Mit csinálnak vele, ha megszületik?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?