Mennyire átlagos a testalkatom? (tudásbázis)
Nézd meg magad egy tükörben, te is látod!
Ha a konfekció ruhák, nagdrágok jók rád, akkor semmi gond:)
Szerintem vastag a derekad.
Kb. 65 cm-nek kellene lennie. A súlyod is kicsit több, mert kb. 4-5 kg plusz van rajtad. Az 52-56 kg lenne a normál.
Ha minden igaz, akkor a csípőd miatt hordhatnál 36-os nadrágot, de a derekad miatt 38-40-t kell venned.
A derék és csípő közötti különbség kevés 20-22 cm-nek kellene lennie legalább, mert így teltkarcsúnak tűnhetsz.
Persze, ezért nem kell a kardodba dőlni, mert nem vagy sem túlsúlyos, sem más, csak úgy megemlítettem:DDD
23 évesen most mérted meg először a derekadat?
Akkor rendben vagy magaddal, s ez a lényeg.:)
Ruhákat szoktál vásárolni?
Nadrágot?
Ha a szára hossza, csípő- és derékbősége rád illik valamelyiknek, akkor az egy olyan méret, amit rajtad kívül még rengeteg nő megvesz és hord.
Ha valamelyik összetevő nem stimmel, pl. jó a szárhossz és a csípő, de a derék szűk, vagy jó a derék és a csípő, de van pluszban fél méter szár, akkor levonhatod a következtetést, hogy nem átlagosak a méreteid.
Mi az átlagos? ...és miért kell átlagosnak, szürke verébnek lenni?
Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor miért kérdezel ilyen kis butaságot? Ha nem, akkor sportolj, tornássz és alakíthatod a formádat:)
Nem átlagos,de ideális...
Minion (minyon)vagy nagy didikkel...ennyi,nyugi van
A legjobb helyen jársz.
Tök átlagos vagy.
Magasságom 161 cm
Testsúlyom 60,5 kg
Derékbőség 73,5 cm
Csípőbőség 87,5 cm
23 éves vagyok és nő.
Ez mennyire számít átlagosnak ? Hol tudok ennek utána nézni ? Tud valaki valami jó oldalt?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Színtanácsadás, testalkat workshop, stílustanácsadás
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Úszógumis has, de vékony testalkatra haspóló?!
- Szerintetek milyen testalkatnak nevezik ezt?
- 75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal?