Szia Szimba Program.... Nyitott már valaki a gyerekének ilyen számlát? (beszélgetés)
Csináltatott-e valaki személyazonosságit a gyerekeinek? Merthogy meg akartam nyitni a lassan már 7 éves lányomnak ezt a Szimba számlát a Cibnél és nem fogadták el a születési anyakönyvi kivonatát, hanem elküldtek azzal, hogy menjek az okmányirodába és csináltassak neki személyazonosságit, ami szinte ugyanaz, mint a mi felnőtteknek készült személyink és ez egy új divat, és azok az újszülöttek, akik 2009. október 1-je után születtek már automatice megkapják postai úton.
Na puff. Van még valaki köztetek, aki ugyanígy járt? Megcsináltattátok a személyit a gyereknek? Mert lennének ezzel kapcsolatban kérdéseim. Előre is köszike.
utána néztem, tényleg most már kell a személyi igazolvány is hozzá.Már megigényeltük, Liácskámé már meg is jött. Talán a fiúké is megjön a héten....
Azért köszönöm a segítségedet....
Sziasztok!
Gyerekeimnek szeretnék ilyen számlát nyitni a Cibnél.Ha ti már nyitottatok, kérlek tájékoztassatok,hogy a számla milyen költségekkel jár.Értem ez alatt a számla vezetési és egyéb díjakat....Van esetleg másik banknál is lehetőség ovisoknak számlát nyitni?
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Melyik banknál nyitottatok start számlát gyerkőcötöknek? Utána néztetek hol jobb nyitni?
- OTP-nél nyitottam NYESZ számlát. De a Takszövnél vásároltam állami kötvényt . Kamata után kell-e kamat adót fizetni?
- Tudtok olyan programot, amivel vissza lehet hívni a még meg nem nyitott e-mailt?
- Ha DOS-os programban vagyok, milyen gombot nyomjak, hogy az asztal jöjjön elő (és ne a nyitott másik program)
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?