Szexuális zavar (maszturbáció) (beszélgetés)
Majd egyszer próbálgatom valakivel.. : )
A maszturbálás megy. Szerintem az együttlétet kellene próbálgatnia.
Meg kell próbálni, anélkül nem derül ki megy-e.
Kétlem,hogy úgy menne,szégyenlős vagyok stb.
Miért lenne ez probléma? Maszturbáljanak együtt. Ha nekem ajánlana fel ilyet egy nő tuti belemennék, ha szimpatikus lenne. :-)
Jaj, ha férfi mellett is maszturbálnia kell...
Most az jutott eszembe hogy akkor miért nem csinálod úgy ahogy megy akkor is ha ott a férfi...
Így is lehet.:)
Persze, idillibb eset amit vázoltál, de többnyire kisebb-nagyobb mértékben össze kell szokni, tapasztalni, kiismerni stb. Ha szikra sincs, az nagyon a másik véglet, hetek, hónapok telhetnek el javulás nélkül. Én akkor is azt vallom, hogy főleg a pasin múlik, hogy egy szende csajból kihozza azokat a dolgokat, amiről a csaj sem tud. persze nem árt, ha a csaj partner ebben, meg ott is van.:)
Így van! :) De én akkor is azt mondom, hogy két ember kell ahhoz is. Nem várhat csodát a másiktól, ha benne a szikrája sincs meg. :) Legalábbis ha nekem lennének ilyen jellegű problémáim, először magamat "rendezném le" aztán ismerkednék. :)
Na azt kell megtalálni.:)
Ez már beszéd! De olyan férfi 100 ból egy! :)
Esetleg feloldani?! Nem értem.:)
Ez szép és jó, de ha tele vagyok gátlással, akkor hiába mutatsz nekem olyat, hogy...nem tudok ellazulni, agyban ott lenni, baszhatod. Érted?😊
Elég, ha te mesélsz :DDDDDD
Hidd el, attól még egy "látó" pasi simán megmutathatja mi a jó neki. Sok olyan van, hogy csak ámul utána a csaj, hogy olyat is tud, mármint saját maga.
ÁÁÁÁÁ az ügyesség nem itt kezdődik :D
Én is gondoltam rá, akartam is írni, hogy nagyon ügyes, ha az a cél.:)
Figyi! Azért nem, mert nem ismered a saját testedet sem. Mit vársz egy férfitől, ha saját magadnak sem tudod mi a jó? Ezért nem megy. Próbálj meg ezen dolgozni! ;)
Most lesz egy pár felajánlás, hogy megcáfoljanak.:)
Itt az a probléma,hogy férfival nem megy ,egyáltalán :)
Én nem igazán értem miért fontos az, hogy valakinek háton fekve legyen orgazmusa, de végül is nem kell nekem mindent értenem. :-)
Köszönöm ,próbálkozok majd ha kedvem támad hozzá :)
Fog az menni máshogy is, csak lazulj el, akár rakj be valami halk zenét, vegyél masszázsolajat és próbáld megtalálni mi jó neked... na meg hol jó.
Dörzsöléssel nem is lehet elmagyarázni.:) 29-nél kapás van!
Én amikor ilyet álmodok, általában felébredek közben, egyből próbálok visszaaludni, hogy folytassam, de sosem jön össze.
Dörzsöléssel nem tudom elmagyarázni,de később más oldalon is találtam hasonlót,úgyhogy legalább más is megérthet
További ajánlott fórumok: