Antidepresszáns szexuális zavarok/ Anafranil (beszélgetés)
Szia ! Elolvastad a gyógyszer tájékoztatót ? Ott van a nagyon gyakori mellékhatások között a "szexuális zavarok "!
Mi nem ismerünk Téged, nem tudjuk, miért kell ennyi gyógyszer(mennyiség) a depressziódra, mennyi idős vagy, stb. A pszichiáter beszélget Veled, vagy csak írogatja fel a különböző gyógyszereket ?
Igyekezz mindent megtenni, hogy megszabadulj a depressziótól !
Sziasztok, van valakinek tapasztalata antidepresszáns okozta szexuális zavarról?
Nekem a pszichiáterem Rivotrilt és Anafranilt írt fel, szorongásra, depresszióra. A Rivotriltól a szexuális életemben nem éreztem változást, de mióta az Anafranilt szedem (kb. 2 hete), habár a libidóm nagyjából a régi, képtelen vagyok az orgazmusra. Azért vagyok biztos abban, hogy ezt a gyógyszer okozza, mert ez előtt soha nem volt vele problémám. A pszichiáterem azt mondta ne hagyjam abba a gyógyszer szedését (pedig ez is már a második fajta antidepi amivel próbálkozunk, az előző ugyanezt a mellékhatást okozta), sőt emeljem a 25mg-ot 50-re. Tudom a 25 mg egyébként kevésnek számít, de én egy 150 centis,43 kilós pici ember vagyok. Egyébként 23 éves.
Van valaki aki hasonlót tapasztalt? Akár ugyanettől a gyógyszertől? Ha igen az abbahagyása után rendeződtek a dolgok? Kicsit kétségbe vagyok esve, köszönöm mindenkinek ha megosztja a tapasztalatát!!!
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Akik antidepresszánst szednek és nem szégyenlik
- Van valakinek tapasztalata a Fevarin 50 mg antidepresszánssal kapcsolatban? Anafranil vagy Fevarin a jobb?