Szexuális zavar, avagy egyedül jobb (beszélgetés)
Szia
ÉN is úgy érzem, hogy hiányzik és szívesen megtapasztalnád a szex-et partnerrel is.
DE nem lehet ez a fő cél, ki kell alakulni egy kapcsolatnak, nem kerget a tatár.
éLdd az éltedet foglalkozzál , azzal , amivel szeretsz, olvas nézz filmeket, keress hozzá társakat. Aztán , ha megjön, aki neked kell felismered
Miért ezt a címet választottad? Honnan tudod, hogy szexuális zavarod van? Mindenki így van vele, aki nem naponta váltogatja a partnereit. ;)
Nagyon sok vagány pasi él a földön, nem mindenki átverős!
És mi van akkor, ha pórul jársz és átvernek?
Ezt is át kell élni, ebből is tanulunk, ettől is fejlődünk, ez is egy élmény!
Nem éri meg...?
Minden megéri, amivel éled az életed és nem csak vegetálsz!
Ez csak akkor probléma, ha téged zavar. Ha egyedül teljesen jól megvagy, a szex se hiányzik, akkor nem kell erőltetni.
Az ismerkedésnek viszont nem kell úgy mennie, hogy egyből a kapcsolat legyen a cél. Inkább fordítva: majd megismersz egy fiút, mint egy barátot. Kedvelitek egymást, jól érzed magad vele. Aztán egyszer csak már nem félsz tőle, hogy átverne, mert már jól ismered, és többet akarsz tőle.
Az önértékeléseddel minden rendben van?
Miért nem bízol benne, hogy a barátaid sikertelensége meg nem ok arra, hogy te ne próbáld meg.
:)
Ha sok ideje távol tartjuk magunkat a párkapcsolattól, sokunkban előjöhet a gondolat. Megfelelni, alkalmazkodni valakihez? Mind szexuális életben, vagy az élet bármely területén.
Sziasztok furcsa téma, de annál komolyabb.
28 éves vagyok nem volt meg kapcsolatom, nem a csufsagom az oka hanem mindig en voltam a barátaim lelki szemetes ladaja es hiaba nem eltem at a sok kamut es csalódást még is amint hozzám szól k9molyabban egy fiu egyből csak a rosszra gondolok hogy nem éri meg meg hogy olyan mint a többi pedig személyes hasonlítasi peldam nem volt...
Nem tudom hogy ez miatt e vagy semm de szexre is ugy gondolok hogy nem menne nekem 🙄🤔én vagyok az egyedüli a világon ezzel igy?
További ajánlott fórumok:
- Férfiak ide!! Szexuális tapasztalatok, hogy a nőknek jobb legyen!!
- Jobb egyedül, szegényebben de nyugalomban, mint házasságban de boldogtalanul, idegeskedve?
- Érezted már azt, hogy jobb lenne egyedül?
- Hogyan tegyem magam túl ezen a csalódáson? Lehet, jobb egyedül, álbarátok nélkül. Hogyan álljak ki jobban a magam dolgaiért?
- Lakótárssal vagy egyedül élni? Melyiket a jobb?
- Miért jobb családban élni, mint egyedül?