Szexuális segédeszközök (beszélgetős fórum)
Noncsi ne add fel, hátha megnyílik még a pasid :) Enyém is elég prűd volt az elején, de alakulgat :)
Egy idő után felfogta, hogy ezek nem arra irányulnak, hogy őt helyettesítsék, hanem hogy vele játszunk :)
Én most kinéztem egy megkötözlek készletet, szemtakaró, kéz,láb, kötöző van benne.
Ez szerintem attól függ kinek mennyire beszédtéma az életében és a hétköznapjaiban a szex.
nekem sem volt sok pirulásom de a barátnőm olyan vörös volt néha hogy azon nevettünk már.
Miért gondolják sokan, hogy a bilincs perverz dolog és kötik össze a szado-mazoval? Persze akin hivatalosan van, nem biztos, hogy örül neki.:)
Szerintem tök jó cucc, csak sokáig meglátszik a nyoma.
Azt nem tudom lehet-e venni külön mert ami a barátnőmnek van ahhoz eredetileg vannak ilyen kártyák és pirosak.
De csinálhattok is ilyet!Gondolom fantázia van:)))
Szép lassan komótosan vezesd rá!
Úgy ahogy a fifikás lányok szokták .. hogy a pasiban az legyen, hogy ő találta ki.
Tetszik!
Majd utánanézek! De ez tök jó poén! :DDD
Van párom. Ez csak egy kis "játék".Már ha érted, tehát nem akkor fogom használni amikor ő nincs itthon.Nem vagyok kielégítetlen, unatkozó háziasszony.
Amúgy ő semmi jónak nem az elrontója, ami jólesik neki, nekem vagy mindkettőnknek az jöhet. Ez a szex és a szerelem lényege, nem?
Jó is:))
Olyanok vannak hogy mutogasd el a 69-es pózt,rajzolj mellbimbó piercinget stb...
Szex shop-ban lehet kapni.és Szextiviti a neve.Fekete doboz rajta egy sziv és 6000 ft.
Mi ugy játszottunk hogy 3 pár volt.Mi a párommal és még 2 barátnőm a pasijával.péntek esti kikapcsolódás:)))
Ez jó poén. Bár nem tudom eldönteni, hogy viccnek vagy élcnek szántad-e.
Nekem nem ez az első, mert 3 gyerkőc után van egy-két tapasztalatom.