nekem úgy tünik bejött a horoszkóp , és ahogy olvastam a páromnak is :) mi éppen év elején ismerkedtünk meg , pontosan jan . 29-én , holnap lesz 9 hónapja . Ő kos , én bika vagyok . Kiváncsi lennék 2010-re is majd .
Sosem fogtok "úgy" állni és mindig pont "úgy" álltok... szóval ne ez legyen a halogatás oka... :o)A legfontosabb, h tudjatok és szeressetek egymással (!) beszélgetni... viccesen azt mondhatom, hogy ha elmúlik a szexuális aktivitás, már csak ez marad :o)
Most végig olvastam a cikket és sajnos az év eleje inkább rosszat hozott nekem, mert elbocsájtottak a munkahelyemről, és még most sem sikerült munkát találnom:(
Viszont a szerelmi életem az bevált. Már 16hónapja párkapcsolatban élek. Fél éve Élettársi kapcsolatban és a szexuális Életünk tényleg jól alakul:D
mostanában minden horoszkópom azt írja, hogy ebben az évben gyermek áldás elé nézek. Hát remélem nem lesz igaz, mert még nem úgy állunk anyagilag, hogy egy gyerkőc csak úgy, bekukkant az Életünkbe.
Ahogy lesz, úgy lesz... A jövőt nem sejtheted, - vagy mégis? Hát, így az év vége vészes közeledésével itt az ideje, hogy végre előre tekintsünk 2009-be...