Szexelnél újra vele? (beszélgetés)
A véleményem, hogy a nő megcsalja mindkettőt.
Az új pasi az izgalom hosszú házasság után, a régi pedig a rutin.
Hát...
A nő elválik egy hapsi miatt, akit megcsal azzal akitől elvált:XD
Erre mit lehet mondani?:XD
Én is így gondolom. A verés, a megcsalás az nálam fő bűn. Ezt nem tűrném. Minden mást meg lehet beszélni. Egy házasságot apró-cseprő (néha nagyobb is) dolgok miatt felrúgni, főleg ha már gyerekek is vannak nem érdemes. Főleg nem egy kóbor numeráért. Az bármelyik szülőnek szégyene lenne.
A gyerekek azonban mindent látnak és éreznek (az egészen aprók is). Ha már addig jutott a helyzet, hogy a gyermek is észreveszi, hogy a szülők szenvednek egymás mellett, nincs értelme fenntartani a látszatot vagy a rossz kapcsolatot. Tapasztalatból tudom, hogy a gyermeknek is jobb ilyenkor a válás. Értelmes szülők amikor nem tudják már egymással elképzelni az életüket, akkor máshol keresik a boldogságukat (nem csak szexet) és a gyermekeikről továbbra is ketten, lehetőleg nagy egyetértésben gondoskodnak. Ez a gyereknek is jobb, mintha azt látná, hogy a szülők nap, mint nap örlődnek egymás mellett, esetleg fizikai úton rendezik le egymás közti vitáikat.
A részedről személyemet ért pocskondiázást vetettem fel. A férfi, ha akarja magára veszi, ha nem, akkor nem, amit írtam. Szerintem nem is olvassa ezt az oldalt. Amúgy sem kért védőügyvédet. A véleményem meg nem változott.
Ügy lezárva.
"A pocskondiázást te kezdted"
A pocskondiázást te kezdted-erre a férfira. Ráadásul úgy, hogy egyértelműen látszott a kérésem után, hogy fogalmad nincs a dolgokról.
Szerintem fejezzük be ezt a vitát, és ne offoljunk.
A pocskondiázást te kezdted. Itt mindenki leírhatja a véleményét. Én el tudom fogadni a másokét, nem vagyunk egyformák. Te meg mindenkit meg akarsz nevelni és a te elveidre át akarsz formálni. Hidd el, hogy nem fog menni.
A hallgatni szó egyébként két l.
A véleményem leírását nem sajnálom, csak azt, hogy belementem egy meddő és ízléstelen vitába.
:DDD
Ezután a hozzászólásod után, csak javasolni tudom, hogy nézd meg az Örömapa 1-2-t, hogy kicsit képbe kerülj:D
ui: a bölcs ember tud halgatni-egyszer majd rájösz, hogy miéert irtam ezt neked.:)
A te válaszod sem egy szó. Akkor te még számolni sem tudsz?
Én legalább megmagyaráztam, hogy számomra konkrétan mit jelent a gondoskodás. A te "egy" szavad egy magyarázatra szoruló fogalom. Ki mit ért alatta. Az óvónő is gondoskodik a gyerekemről az óvodában, mégsem a férjem felesége. A nővérke is kitörli a betege fenekét, ha nem bír felállni, mégsem a a felesége minden betegének. Pedig az is gondoskodás.
Te kérdezted, hogy mi a feladata a nőnek egy családban. Én nem azt kérdeztem, hogy milyen nénit akar a pasi. Ez egyébként is változó. Van aki a kurvásat szereti, van aki a házitündért, van aki olyat, mint te és van, aki olyat, mint én. Hanem arra lettem volna kíváncsi, hogy a te felfogásod alapján a férjnek mi a dolga a családban?
A kérdésemre egyetlen szóval tudnál válaszolni-ha tudnád mi az:
Gondoskodás-a család összes tagjáról.
Ugyanis a házasságban lévő feladatról szólt a kérdés. Nem arról, hogy a pasi milyen nénit akar, vagy mi egy pasi dolga.
A kérdésemre adott válaszodból viszont leszűrtem azt, hogy fogalmad nincs róla.
Hát biztos nem időnként apukával is ágyra járni, közben gyereket otthagyni neki és mással hegyegni.
Szerintem kívánatos nőnek lenni a férj számára, gondoskodó anyukának lenni a gyerekek számára. Megteremteni a családi harmóniát azzal, hogy összetartja a családot és megteremti a meleg családi fészket.
És szerinted mi a férj dolga?
"Mindenkinek meg van a maga feladata egy közösségben,"
Mi egy nőnek a feladata?
Maga mellé vegye, ne elé. A szekeret is könnyebb együtt húzni, mint mindenkit ráültetve tolni.
Attól még lehet nagyon-nagyon nagy a szeretet és szerelem. Nem házi rabszolgák vagyunk, hogy kiszolgáljuk a családot, hanem egy tagja vagyunk - szeretnénk lenni - egy jól működő, boldog társaságnak. Mindenkinek meg van a maga feladata egy közösségben, férjnek, feleségnek és gyerekeknek is. Csak együtt működik. Ha bárki kilóg a sorból, már nem úgy forog a kerék.
Nem értem...
És az önbecsülés akkor hol van?
További ajánlott fórumok:
- Újra Győzike show, mi a véleményed?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Újra és sokadjára de talán utoljára! Velem tartasz? :-)
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle