Szex után megmaradhat a barátság? (beszélgetés)
Lehetséges. Idő kell hozzá, de lehetséges. Volt élettársammal, akivel 9 évig voltunk együtt barátok vagyunk.
Le kell zárnotok a múltat, át kell gondolnotok, tudnotok kell, hogy mi lett volna ha. Amikor ezen képesek lesztek túl lenni akkor lehettek igaz barátok ismét.
Vagy boldog párkapcsolatot.
Olvastam a kezdő bejegyzést, amit most újra leírtál.
Te magad nem tudod ezt kezelni, nem tudsz túllépni rajta,úgyhogy felejtsd el!
Igazából eleve úgy álltunk hozzá, hogy bármi történik, barátok maradunk. Ezt még a szex előtt lebeszeltük.
Jó volt a szex is, de mégis fura volt utána. Próbáltuk helyretenni magunkban, hogy ez mi. Kevesebbet beszéltünk, és közben én találkoztam valakivel, akivel nagyon működött a kémia. De a barátom is tudott erről és látszólag teljesen rendben volt ezzel és megnyugtatott, hogy barátok vagyunk és helyén kezeli az egészet.
Persze utána egyre inkább elmaradoztak a beszélgetéseink.
Az enyémek szerencsére nem tűntek el:D
És olyan klassz feleségeik vannak, hogy egy kicsit sem féltékenyek rám, ahogy a férjemet sem zavarja, hogy még mindig itt vannak nekem:DDDD
Egyébként mindenki tudja, hogy a gyerekkori 4 barátom szerelmes volt? belém:DDDD Viszont azt is tudják, hogy sosem viszonoztam egyiknek sem és nem is fogom.
Lehetséges.
Az esetedben ki volt az, aki a felvetette, hogy maradjatok barátok? Lehet, hogy annak nem igazán jött be a másik szex terén?
Láthatóan téged zavar ez a további barátságot elfogadni, hiszen a barátod lazán megkeres újra beszélgetni, ő lezárta a témát. Te pedig tovább agyalsz rajta.
Szerintem is van.
Bár az én gyerekkori fiú barátaim általában a házasságukkal eltűntek. Gondolom a feleségek nem néztek jó szemmel rám.
1 srác volt, aki nem tűnt el csak mert családja lett, őt sajnos autóbalesetben veszítettem el.
Szex után barátság? Kizárt!
Vagy az egyik, vagy a másiknak eszébe kut a jó, vagy ha rossz volt, akkor az. Az már nem tiszta barátság. legfőképpen nem őszinte.
Akivel egyszer ágyjelenet volt és jó volt, akkor előbb utóbb lesz ismétlés, az a barát már barátként nem fog rám nézni, ami érthető is.
Csak azért nincs egyetértés a témában, mert teljesen személyiség függő. Van aki olyan, van aki másmilyen. Van akinek belefér és olyan is van, akinek nem.
Szerencsés esetben a két fél ugyanazon az állásponton van.
Ha volt egy vegytiszta barátság alap,talán vissza lehet térni az testiség nélküli kapcsolatra.
Deez csak teória,a gyakorlatból nekem csak olyan tapasztalatom van,hogy valaki már a kezdetektől többet akart...
Szex nélkül lehet barátság. Bár lehet akkor is elgyengül az ember, és eszébe jut mi lenne ha...
De ha volt szex, abból szerintem soha nem lesz olyan barátság.
Azt nem. A barátaim. Csak a létezhet e férfi és nő között barátságra reagáltam a másikról nincs tapasztalatom, de azt gondolom, hogy csak szex nélkül lehet barátság ilyen összeállításban.
Egyébként elfelejtettem beleírni.
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Őszinte barátság.....
- Hogyan lehet(ne) folytatni elutasítás után egy barátságot?
- Létezik olyan, hogy egy nagyon erős barátság 15 év után megszakad?
- Kaptam egy bokorról vágott rózsát(bolti).Nagyon tetszik.Férjem szerint, ha ledugom a földbe, és sokáig várok megmaradhat.Szerintetek?
- Szakítás után barátság