Szerzői jogi gond miatt nem engedi lementeni a naplóbejegyzésem. Miért? (tudásbázis)
Kinyomoztam, leírom a konklúziót, hátha később valakit még érdekel :)
Vannak olyan oldalak (fájlmegosztó, illegális filmes, stb.), amelyeket nem engedünk a portálon leírni. Van köztük néhány egyszerűbb, pár karakteres név is. Jelen esetben egy ilyet tartalmazott a szövegrészlet, két teljesen ártatlan szó eleje és vége alkotta meg.
Ha ilyen előfordul és tényleg nem tartalmaz semmilyen weblap címet az írás, akkor érdemes részletekben bemásolni a naplóba, így kiderül, melyik a hibás mondat, vagy forduljatok hozzám bátrán priviben és megírom a hiba okát.
Egy ez megoldhato, jo otletnek tunik.
Lehet, hogy tul hosszu a bejegyzes es ezert nem fogadja el?
Megirtam a mai titkos naplobejegyzesemet es a kovetkezo uzenetet kaptam:
Hozzászólásodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon. Felhívjuk figyelmed, hogy az általad leírtakkal kapcsolatos minden jogi és anyagi felelősség téged terhel!
Mar atirtam haromszor. Sem karomkodas, sem link, sem zarojel nincs benne.
Mit thetek, hogy sikeruljon? Otletek?
További ajánlott fórumok:
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Eltűnt naplóbejegyzések...
- Hogy kell megcsinálni, hogy egy naplóbejegyzéshez több kép is kerüljön?
- Elkészítettem az adóbevallást. Nincs otthon nyomtatóm, hogy lehet pen-drive-ra lementeni?
- Facebooknál, hogy tudom más fényképét lementeni és feltenni az én képeim közé?
- Kodak C142 gépem nem engedi lementeni a képeket, mit tegyek?