Hogy kell megcsinálni, hogy egy naplóbejegyzéshez több kép is kerüljön? (tudásbázis)
Tallózás és már egyet be is tudsz illeszteni, a másikat úgy tudod, ha rákattintasz a kapott üzenetek képeslapok című naplómba egy képre, amit én szerkesztettem és már arra az oldalra is érsz, ahol egy beágyazási kódot kapsz, ezt kell majd beillesztened a naplószöveg aljára.
Így tudsz két képet berakni.
Ne tudom, hogy meg lehet e nevezni az oldalt, azért nem küldöm itt neked!
Szia!
Szerintem úgy, hogy feltöltöd a képeket például a Picassára és a naplódban ahova a szöveget írod, oda beilleszted a képhez tartozó "kép beágyazása" kódsort. Ami maga a kép lesz. Aztán írod a szöveget és megint a következő képnél beilleszted még ugyanahhoz a bejegyzéshez a "kép beágyazása" kódot. ... és így tovább... Érthető?
töröld ki a szóközt a . után
Ide tölts fel képeket.
Ezután kiad kódokat, a legalsókat használd mindnél és másold be (copy) a naplódba, az egyes kódok között Enterezz. Amikor elküldöd a naplóba, képként jelenik meg.
Az első képet beilleszted a Naplódba.
Ment.
Elmész a másik képnek a kódját másolásra felveszed. Megnyitod a naplódba az elöbbi képet Módosításra és a végére odamásolod az új kódot.
Ment.
És indulsz a harmadik kép kódjáért. és megint. és megint.
Talózással behozott képet is, képenként Tallózod és egy másik bejegyzésbe meg össze másolod öket.
A végén a feleslegeseket Törléssel kötörlöd.
További ajánlott fórumok:
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Mennyi idő mire megkapom a személyimet és mit kell magammal vinnem, hogy megcsináltassam, ha lejárt?
- Hogyan kell a neten telepiteni az APEH programját éa aztán hol kell kitölteni, ha csak a normál adóbevallást akarod megcsinálni?
- A lejáró személyigazolványt hány nappal előtte kell megcsináltatni?
- Ha én már egyszer elkezdtem a jogsit 8 éve és az elsősegélyt megcsináltam, akkor most újra kell csinálni?
- A 11 éves lányomnak szeretném megcsináltatni a személyi igazolványt. Mi kell hozzá, hol kell intézni?