Szerintetek veszélyes lehet egy 3. császármetszés? (tudásbázis)
Ez picit téves. Hegvastagságot max a vége felé néznek. Ez is teljesen egyénfüggő. Van akinek tök rugalmas és nem áll fent hegszétválás lehetősége. Másnak már 4mm jelez a szervezet mint nekem is most a 3.nál. A másodiknál alig tartott 2mm.Amúgy 3mm az alsó határ aminél már nem nagyon kockáztatnak.
Másodiknál menni nem bírtam már annyira fájt, konkrétan azt hittem kipottyan a gyerek a szerveimmel együtt.
Szerintem egyénfüggő. Ismerek olyat, akinek a 2. császárnál szóltak, hogy stop, meg olyat is, akinek 4 éven belül 3 császáros szülése volt, igaz a 3. után nehezebben épült fel.
A legközelebbi nőgyógyászati vizsgálatnál konzultálj a dokiddal. Ellenőrzi a hegvastagságot, abból látja hogy veszélyes-e.
Emiatt félek,mert sok komplikáció lehet,bármit mond a doki,minden megtörténhet attól függetlenül.
Nálam utóbbi cs.után 3hónapon át letargikus fáradtság volt rajtam...
Jobbulást neked és gyors felépülést!
3 komplikált terhességet vittem végig. Mindhárom császár. Első 2 sürgősségi. A másodiknál ráadásul 2.órát műtőttek durva összenövéseim voltak,fenyegető hegszétválás állt fent, gyakorlatilag 2mm tartott és mindenem mindennel összenött, a vastagbelem megcsavarodott (bármikor kaphattam volna egy bélelzátódást, el is hallhatott volna a belem).
Ma épp 1 hónapos a legkisebb, ő program császáros már. Itt 1 órát műtőttek, szintén voltak összenővések.
1sürgősségi volt,2iknál én akartam,mert 4kg fölötti baba.
Félek,hogy egy 3ik babát nem tudnék kihordani.Igaz semmi egészségügyi gondom nincs,de azért 3császár nem számít soknak?
További ajánlott fórumok:
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Golden Retriever is lehet veszelyes!
- Mit lehet kuktában főzni? Nemrég kaptam, nem veszélyes?
- Családjára veszélyes embert hogyan és meddig lehet távol tartani a családjától, hogy ne legyen baj?
- Beágyazódás lázasan lehetséges és ha igen, veszélyes?
- Harmadik császármetszés rövid időn belül. Veszélyes?