Szerintetek túl válogatós vagyok azért nincs párom? (beszélgetés)
Ezt még nem dolgoztam ki teljesen. ☺
Lehet, a csapat egy része középen marad, hogy könnyebb legyen egyensúlyozni.
Meg persze szólhatunk a kínai "kollégáknak" is. :D
jaj mán,
ijedtében a föld is visszafelé forogna,
Teljesen bele vagy pistulva ebbe a munkahelyi love storyba.
Szakadj el ettől, nem az az igazi szerelem, ha melóhelyen mindenki látja, hogy egymásra nevettek. Ha meg szakítotok, akkor megint új helyet keresni ... 😓
.
Szerintem inkább azt derítsd ki, hogyan ismerkedhetnél össze Dredd-del.
Vele pont összeillenétek.
.
Sok kiírt fórumod alapján elég bizonytalannak tűnsz. Viszont ezen nem az segít, ha újabb fórumokat írsz ki, hanem, ha kiteszed magad annak, hogy élőben is láss pasikat. Programot csinálni valamit, ide-oda elmenni, majd alakulna olyan helyzet, hogy találkozol valakivel.
Vagy legalább kicsit nem érsz rá bizonytalannak lenni.
Lovelyly-vel értek egyet.
A felesleges kör az, amikor minden számodra jelentéktelen fazonnal elmennél "egy körre".
Hogy sekélyes valaki, aki hajszolja az ideálját? Nem, nem azt. Nem hinném, hogy azért el kellene fogadnod egy meghívást, hogy te tűnj sekélyesnek.
Ha te úgy érzed, hogy neked a legjobb pasik járnak, akkor ez így is van, nem kell lejjebb adnod.
Sosem voltam szép, de sosem álltam szóba azért férfival, hogy ne legyek egyedül.
Szerintem nem a válogatással van gond. Túlságosan biztosra akarsz menni. Addig gondolkodsz, hogy hogy lenne minden a legtökéletesebb, hogy a végén lemaradsz a lehetőségekről. A jövőt nem tudod előre kiszámítani, nem tudsz minden eshetőségre felkészülni. Kicsit lazíts. Ismerkedj kötetlenül, majd alakulnak a dolgok.
Nem kell minden közeledést elfogadni, de aki szimpatikus, annak adhatsz egy esélyt.
Nem fogadtam el minden közeledést sosem. Nagyon igazad van, attól, hogy valaki "rád ír", még egyáltalán nem muszáj kávét inni vele. (Mást meg pláne nem). Még akkor sem, ha régóta egyedül vagy.
Na azok lennének igazán a felesleges körök.
Akkor menj majd, ha megdobban a szíved, hogy na ő kell, vele jó lenne ... Csak úgy, csak mert pasi, ne!
További ajánlott fórumok:
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Pasi vagyok és HOXÁZOM, azért mert......
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...