Szerintetek szép ez a csizma megfelel ősszel? (tudásbázis)
Annyira nem tetszik,ne haragudj.
Max.kutyát sétáltatni.
Nekem is van egy Martens bakancsom.
21évesen vettem(44 múltam)26ezerért,de az még mindig cipő.
Egy jó csizma nem itt kezdődik.
Ez elég gagyinak tűnik, ami beázik, szétázik, tönkremegy, és még csúnya és kissé közönséges is.
Igen,szerintem sem garancia.
Bár egyetlen egyszer vettem egy drága cipőt,legelső komolyabb fizetésemből,és plusz volt hozzá utalványom is(olyan helyen dolgoztam,hogy egészségpénztár keretein belül erre-arra,illetve cipővásárlásra kaptunk kedvezményt)lényeg,hogy több,mint 20 éve volt,akkor drága volt az a 15.ezerért vásárolt Salamander bőr bokacsizma..Imádtam,és majd 10 évig tudtam hordani.Sajnos még csak hasonlót sem találtam azóta..:(
Teljesen korrekt szerintem is.
Egyszer volt úgy, hogy nem volt a meretemben, amit szerettem volna, telefonáltam az ügyfélszolgálatra, beszerezték, küldték.
én sokszor veszek cipőt az outletben Biatorbágyon. van salamander, és néha van olyan akció, h az eredeti ár 10%ába kerül. egyszer vettem egy balerinát, aminek az eredeti ára 30 ezer volt. Balerináért szerintem a 3000 sokkal reálisabb ár :)
elképesztő volt, kb 5 alkalommal volt rajtam, és a sarka kilukadt, maga a kis mini sarok üreges volt és egyszerüen átlukadt. és a talpán látszott, h hamarosan keresztben eltörik majd.
ez volt az a cipőm, ami a legkevesebb ideig bírta. ha arra gondolok h valaki eredeti áron megvette, és ugyanígy járt...
szóval az ár, a márka nem garancia semmire szerintem.
Hát birizgálóst én se vállalnék be 😀 Ami nem jó, azt nem kell erőltetni. 😀
Sok százezer nőnek jó a világ minden táján. 😅
Nekem még egy sem volt jó, pedig nekem szokott venni a férjem cipőt úgy, hogy kinézem, ő elmegy érte és vesz egy 37-est és tökéletes, de a D-ben még sosem sikerült jót vennem.
Én csak olyan cipőt feszek fel, ami már akkor sem birizgálja a lábam, amikor épp csak beleugrok. Nem várok arra, hogy majd betörik, mert az ilyenek mindig rosszak lesznek, és sajnos a D-s cipők mindig nyomnak valahol. Ja, itt is kínai cipők vannak, de náluk még adidast sem szabad megvenni, annyira rossz a minősége.
Az én lábamra tökéletesek, még online is rendelek a D-ból, nem is ritkán, sose kellett cserélni.
Kínai ingyen se kéne.
Én a geoxot szeretem a legjobban és az a jó,hogy összement a lábam 36-osra és még a kamaszrészlegen is kapok cipőt😀én hiaba vagyok 160cm csak sportcipő..még az “ünneplô” cipőm is geox🙂
Ja a csizma kérdező épp emiatt nem az én izlesem ugyh no comment
Szerintem csúny és trampli.
Bocs!
Sosem vennék fel ilyet.
Még jó, hogy alaposan megnézhettük az új képen.
Véleményemet megváltoztatom.
Ez a cipő egy hihetetlenül ízléstelen, ronda kínai bakancs.
Ingyen sem kellene !!!