Szerintetek szép ez a csizma? (beszélgetés)
Ezzel kapcsolatban miért teszitek fel a kérdéseket? Ha a nép leszavazza, akkor már nem vesztek vagy hordtok olyat, ami nektek tetszene? Szerintem a lényeg, hogy te jól érezd magadat benne.
A csizma jó, de a csatos díszítés nem tetszik rajta. Olyan, mint egy rosszul felrakott sarkantyúszíj.
Sose mások véleménye legyen a döntő, hanem az, hogy érzed magad benne.
Ha felveszed mit gondolsz, jól áll? Amennyiben neked tetszik, önbizalmat ad.
Volt már, hogy nagyon tetszett egy cipő, de amint felvettem, már nem, mert nem állt jól.
Csak példaképp írtam,, a színek az kinek hogy,,egyébként mindegy,,színes csizmám akkor lesz,,ha nem sajnálok harmadik csizmát venni( táskával együtt) a két fekete mellé.
Ez pedig nem hamar lesz:)
Ja. Pedig sok évvel ezelőtt már a rendőrség is figyelmeztetett, kért, hogy ne hordjuk feketét télen, mert "beleolvadunk" az útba, sok az ilyen baleset.
Aztán rájöttek, hiába beszélnek, hogy megvirradt, azóta sem hallottam.
Mert ez fogy jobban,,úgy tetszett tavaly egy piros,,mégsem vettem meg,,mert akkor kellett volna más táska is,,plussz a ruhákhoz is stimmelni kell.
A barna csizma ugyanez,,nagyon jók vannak ,,de akkor kellene egy barna táska,,viszont ez nem menne a kabátomhoz.Mi marad fekete,,vagy szürke,,az meg alig van.
Vannak színesek is.
További ajánlott fórumok:
- Irodában sosem veszem le a cipőmet, csizmámat, bakancsomat...
- Szerintetek szép ez a csizma megfelel ősszel?
- Holnap szeretném felvenni a télikabátom, és a csizmám! Szerintetek nem ciki októberben?
- Vettem egy csizmát vissza szeretném vinni szerintetek jogos?
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Kislányomnak nincs konkrét hótaposója, viszont van goretexes, és sympatexes csizmája is. Szerintetek ez jó hótaposó helyett?