Vettem egy csizmát vissza szeretném vinni szerintetek jogos? (tudásbázis)
sziasztok!
Köszi a válaszokat de visszavittem és semmi..:( számítottam rá így marad a cipész:S azért köszi..
Én a helyedbe elő venném a dobozát,papírját és elolvasnám ,mi áll benne.
Ha "alkalmi csizma" szerepel benne akkor megpróbálnám megjavíttatni magán úton.
Ha "mindennapi viselet" ,sajna akkor sincs sok esélyed,csak a jó indulatuk .
Remélem nem fizettél ki nagy összeget ezért az ócska csizmáért!!
Nem is azért, de ami 5 nap hordástól így néz ki, milyen lesz a tél közepén????????????
Én biztosan visszavinném!!! Egy lábbelit hordunk, betonon, kavicsos, murvás úton... De bírnia kellene, gondolom nem nézegetni vetted!
Vidd vissza semmit sem veszítesz vele!
Szerintem mindegy, hogy milyen alatta az anyag, az ilyen "eltaposott" sarok mindenképpen ronda.
Vannak a saját bőrrel bevont sarkak, ezekre úgy kell vigyázni, mint hímes tojásra. Aztán van az eltérő sarok, általában fekete, jobban bírja a strapát.
Nem valószínű, hogy ezért kártalanítanának.
Hát igen de nem tudtam,hogy alatta milyen az anyag..
meg a másik,hogy a tavalyi csizmámat is hordtam hónapokig magas az is és semmi baja..tehát pont ezzel és pont ebben az öt napban léptem bele valamibe vagy pattant fel valami??
Haaat, az a baj, hogy az hordasbol eredo. Megkerdezheted, de nem garis dolog.
Tudom, hogy total mas kategoria, de jarolap eseten is van hasonlo pelda, leesik egy kulcs, felpattan a ko es a kipattant resz feher. Ugyhogy a mostani valasztasunknal ez az egyik fo szempont volt, hogy azonos anyag legyen az egesz.
Nem jogos.
Nyilván valamire/be ráléptél, amivel feltoltad a bőrt. Erre hogy lenne garancia?
Sziasztok.
Múlt héten vettem egy bőrcsizmát magassarkú de a kényelmes fajta nem tűsarkú.
Egész pontosan 5 napot volt rajtam és most vettem észre,hogy a sarkán feljött egy kis darab elég gázul néz ki mert a sarok barna az alatta lévő rész fehér. Bőrcsizma tehát nem szobában szeretném hordani hanem utcán és mivel utcán vannak kavicsok meg rámléphetnek stb ez benne van de szerintem egy jó minőségű cipőnek nem kéne így kinézni.
Előre is köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Közösségi oldalon hirdettem egy csizmát. Ma jöttek érte, kifizette a vevő. Erre most ír, hogy nem lett jó a méret, ti visszavennétek?
- Mi van, ha én átvettem ugyan a bírósági idézésemet a válásról de megsemisült, a férjem nem vette át, mert dolgozott és visszaküldték?
- Most vettem észre, hogy két parabolában kihullott a hajam. Ez lehet attól, hogy egész nyáron copfban volt a hajam? Most levágattam, visszanő
- Vettem egy csizmát és mint utólag kiderült bele van építve a talpába egy "jelző". Hogyan lehetne eltávolítani?
- Mire számíthatok ha holnap visszaviszem a tegnap vásárolt cipőt mert itthon vettem észre, hogy hibás?
- Szombaton vettem egy telefont. Szerdán még vissza lehet vinni cseregarancia jogcímen?