Vettem egy csizmát és mint utólag kiderült bele van építve a talpába egy "jelző". Hogyan lehetne eltávolítani? (tudásbázis)
én a farmerommal jártam így, de az első mosás hál' istennek megoldotta a problémát.
És szerencsére a boltokban sem volt nagyobb gondom, mert már akkor sípoltam, amikor bementem és senki nem gondolta azt, hogy valamit be akarok lopni :o)
nálunk a párom kezdett el "sípolni" kb. 2 hete. nem tudjuk mitől lehet, először vicces volt, aztán bosszantó. magyarázkodni kell, és úgy néznek rád, mintha tolvaj lennél.
de, pár éve az egyik táskám sípolt minden alkalommal, és az egyik üzletben, mikor jött a biztonsági őr, elpanaszoltam, hogy mi a gond, és ő "kikódolta". szerintem Te is kérj meg egy eladót a kedvenc boltodban, hogy próbálja meg "kikódolni".
Írjál a boltnak (címük a blokkon van) vagy hívd fel őket, hogy ha azonnal nem tesznek valamit, feljelented őket a Fogyasztóvédőknél. Most nagyobb a hatalmuk, mint valaha és minden üzlet retteg tőlük.
És hogy neked mennyi károd származott ebből. Mint ahogy így is volt. Erkölcsi károd...
DEICHMANN Cipõ üzlet !!
Nem látszik rajta semmi, hogy benne lenne, csak az a gáz, ha megyek más üzletben és épp rajtam van , akkor megszólal a riasztó...
Én is arra gondoltam, hogy vissza viszem, de az a baj, hogy a lakóhelyünktől 100 km- re van az az üzlet:(
nem csak a gyártó a gáz, hanem az üzlet is néha.
anno épp a gyermeknek kellett venni egy cipőt gyorsan, mert épp megadta magát az előző cipője, és utaztunk el.
bontjuk ki a dobozból, a guta majd megütött, mert alig tudtuk róla leszedni, idő nem volt rá, hogy visszavigyük, azóta erre nagyon figyelek, hogy levegyék a pénztárnál:)
Nagyon kellemetlen volt, hogy bementem egy üzletbe és röktön jelzett, mintha loptam volna...
Jött a biztonsági őr és Ő már sejtette, hogy a csizma a bűnös és kifele is szólni kellett , hogy most jelezni fog , mivel sz.r a csizma, a gyártó hogy tehet ilyet????
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Műköröm eltávolítás
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.