Szerintetek normálisak a hosszú és nagy nemi kisajkak? (Kívánatos avagy sem) (beszélgetés)
Egyetértek. Eszembe nem jutott nézegetni a sajátomat, másét meg végképp nem.
S azt, hogy mi a kívánatos, mi nem, csak sokadikként dönti el a kinézet. Lehet valaki bombázó, de ha kilóg a kapa a szájából... És fordítva: az éppen aktuális trend szerint előnytelen külsővel, de értékes tulajdonságokkal tarolni lehet. :D
Hát igen...Női fórumon ilyet kérdezni...
De jó.Válaszolok:
Nem,nem kívánatos.A pasikra bukom.Van valamijük,ami viszont nagyon is az.És nem csak azért,mert nekem olyan nincs...:DDD
Nos így vissza olvasgatva az üziket egy dolgot állapítottam meg.
Fiúk -Nyammm..............
Lányuk 50% -Fúj.
XDDDDD
Döntsd el melyik nemnek akarsz tetszeni! :SDDDDD
Azt a k@rva!
Ez nagyon nagy! :DDDDDDDDDD
Na jó viccet félretéve.
Egy a lényeg.
Ha te elégedett vagy vele akkor nincs semmi baj, ha nem akkor változtass rajta. Biztos lesz olyan akinek nem fog tetszeni, és biztos lesz olyan akinek igen, vagy nem fogja érdekelni.
Ha letudod magadban azt tisztázni, hogy neked így jó vagy sem, akkor nem fog érdekelni, hogy mit gondolnak mások.
Ha meg zavar akkor plasztika. Ha meg nem akkor úgyis találsz olyan pasit akit ez nemfog érdekelni.
A férj töri a fejét, mivel lepje meg a nejét házassági évfordulójukon. Végül vesz három különböző ízű óvszert és hazaviszi. Este átadja az asszonynak a következő szavak kíséretében:
- Ma 15 éve, hogy összeházasodtunk és talán kipróbálhatnánk valami új játékot is. Én lekapcsolom a villanyt, te pedig kitalálod, hogy milyen ízű óvszer van rajtam.
- Nagyon jó! - lelkesedik az asszony - Kezdjük!
A férj leoltja a villanyt, az asszony pedig felkiált:
- Pálpusztai!
- Várj, még nem vettem fel egyet sem!
Egy a lényeg.
Ha rátalálunk arra akit keresünk minden mind1 lesz mert a szerelem az vak. :DDD
közös fürdőzéssel nem próbálkoztál..hátha?
vagy addigra már elszállt minden ihlet?:)
... hjaaaaaa.... még olyant nem éreztem... :( ... 3 napi erős testedzés után érezted úgy vagy fürdés után?
Hát ez elég gáz lehet... :/
További ajánlott fórumok:
- Miért erőszakolnak a férfiak? Szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik?
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Hogyan legyek "csajos csaj". Kívánatos, szexi?
- Mit lehet tenni félhosszú hajjal, hogy reggelente normálisan álljon?
- Hosszú utazáshoz milyen étel ötleteitek vannak, amit autóban is normálisan el lehet fogyasztani? Szendvicsek mellett...