Hogyan legyek "csajos csaj". Kívánatos, szexi? (beszélgetés)
Igazán különleges nem csak a külsőségek miatt lehet valaki.
Sok nő feszeng az igazán "nőies" ruhákban. De úgy gondolom ez ellen lehet tenni, lehet kompromisszumokat kötni.
Miniszoknyát, rövidnadrágot én például fel nem veszek. Hosszú szoknyám is van összesen egy.
Sokkal inkább előnyben részesítsem a farmert és az egyéb hosszú nadrágokat, mégsem érzem magam nőietlennek. A szekrényem tele van dekoltáltabb felsőkkel, és tűsarkú cipőkkel.
Szerintem mindegy mit vesz magára egy nő, ha azt tudja viselni.
ha igazán különleges férfit akarsz."
Egy gátlásos, határozottan női ruhában feszengő lányka, különleges férfire vágyik?
Több topikban felmerülnek ilyenek , hogy gátlásos férfiak, nők a szuperkinézetű párjukat keresik
Vicc!
Az önmagához illő, reálisan neki tetsző párját keresse és ne a ValóVilág celebjei legyenek a példaképek
Nem kell kipakolnod semmit. Odabent légy rendben. Csinálj olyasmit, ami feldob. Amivel többnek, jobbnak érzed magad, amikre régóta vágysz.
Persze, vannak pasik, akiknek a test kell, de gondolom, nem szexpartnert keresel. Ugye?
Dobódj fel a klassz tevékenységeidben (sport, zene, kreatívságok, alkoss). Derűt sugározz, s lêgy maga a derű, ha igazán különleges férfit akarsz.
A szépség és a csinosság két különböző fogalom.
Mindenki szép,ez születési/esetleg plasztikai sebész/ adottság.
A csinosságról,szexi kinézetről saját magad tehetsz.
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy,mert ha más akarsz lenni,az előbb vagy utóbb bukta lesz.
Én ott fáradtam el bele, hogy "gúnyos, távolságtartó" és ezzel növeli a "karizmáját". A karizmatikus emberekre ez több mint sértő, hiszen pont az ellentétje: felkarolja a gyengébbeket, emberközeli, tömegeket mozgat meg. Nem leereszkedő, hanem nemes, szolidaritásra kész.
Igaz, nem tartozik a témához, mert pasikról volt szó, csak nekem a karizma ezt jelenti:)
Akkor ne vegyél miniszoknyát! :)
Öltözz olyan ruhába, amiben jól érzed magad.
Látod, ha nem fér a gyomrodba, miért is akarsz olyan lenni mint ő? Nem akarsz te olyan lenni, csak rivalizálásból szeretnéd, de valójában meg nem. Akkor meg minek is adjunk tanácsot, hogy hogyan legyél olyan, mint ő? Csak rosszra használnád a "tudást"! XD
Őket meg hagyd szórakozni, ennyi!
Ezt a "bárkit" mindig is fenntartással fogadtam:) mert nem mindig így van.
De egy kicsit közelebbről nézve, aki tényleg bárkit megkap, akit szeretne, általában tesz is érte. Te nagyon felszínes vagy, ha nem veszed észre azt, hogy az illető lány is mennyi mindent tesz ezért, csak a végeredményt nézed.
A Csernus cikk azért nagyon steril.Szerintem az anyagi, tulajdonbeli okok miatt "megalkuvás" igenis elfogadható. Sajnos.
A gyerekek és tulajdonrész.Tegye fel a kezét, aki...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Szeret vagy nem? Segítség, mitévő legyek?!
- Hogyan szereled le egy férfi nem kívánatos közeledését?
- A barna bőr kívánatosabbá teszi a nőt?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Szeretek kívánatos lenni! Jólesik, hogy vágynak rám.