Szerintetek nem lesz baja a kiscicáknak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt. Tegnap sikerült végre megszerezni a ház tulajának a telefonszámát és így ki tudtuk hozni a cicákat a pincéjéből.Egy kissé azért vadócokat lettek az egyik még a kesztyűn keresztül is megharapta a kezem.Haza vittük és zárt helyre tettük őket, adtunk neki enni, nagyon ügyesen ettek.Ma reggel már szaladtak az ennivalós tálkához mikor enni kaptak és azt is engedték,hogy megsimogassuk őket anélkül,hogy megkarmoltak volna. Ma délután szerintem kicsit ki is engedem őket, remélem,hogy nem próbálnak meglépni.
előjönnek maguktól. az anyjuk is biztos besegít.
kicsit később lehet próbálkozni kismacskáknak való alutasakos eleddel.
Az biztos,hogy a gyerekek sokat voltak a cicák körül délutánonként de nem fogdosták őket megértették,hogy nem szabad. Eddig nem tűnt úgy,hogy zavarná az anya cicát, sokszor még ott is hagyta őket a felügyeletünk alatt, lehet mostanra meg unta a túlzott érdeklődést.
Sirga remélem igazad lesz :).
További ajánlott fórumok:
- Ismerős a 2 hónapos babáját főtt s.répával, banánnal "etetgeti". Nem lesz baja a kicsinek?
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Nyugtasson meg valaki, hogy semmi baja sem lesz a kisfiamnak (7 hónapos), ha etetőszékben ülve etetem.
- Hülyeséget csináltam? Lehet bajuk a kiscicáknak így?
- A cicám 5 napja szűlt! Ha van rajt bolhanyakörv, nem lesz bajuk tőle a kiscicáknak?