Szerintetek milyen színű szőnyeg nem kényes? Tudom a kéken a szöszmösz nagyon látszik. (tudásbázis)
nálunk szürkés kék volt világosabb de azon is meglátszódott mnden.a sötéten a szöszök a világosabban a foltok látszódnak meg.
van egy szőnyegem amit utálok-olyan tapadós a felülete-és minden beleragad-még a porszívó sem bír vele-ez egy gyerekszőnyeg.
szerintem az is fontos milyen tapintásra mennyire lehet tisztítani.
Eddigi összegzés szerint sötétkék, pirosas kilőve.
Szürkés, világos fehéres jó ... :)
Ez talán illene is a nappaliba.
Szürke és mintának a szürke különböző árnyalatai. Tuti befutó :)
Először én is kéket szerettem volna de amikor megláttam ezt a szürkét ami most van, gondoltam kisgyerek mellé tökéletes lesz, mert eléggé igénytelen.
Azért azt nem mondom, hogy nem kell porszívózni, meg takarítani - de szerintem olyan szőnyeg nincs amelyiket ne kéne :) - de tény, hogy szinte semmi nem látszik meg rajta. Na jó, ahol a leánykám kiöntötte a málnaszörpös vizet és csak később vettük észre ott megmaradt a piros folt, de szerencsére nem feltűnő helyen van :)
Nekem a világos vajszínű szönyegem egyáltalán nem kényes. Még kb 9 éve vettük, sáros cipők, lekajálás, két gyerek, mindent kibírt, és nem látszanak a foltok rajta.
Csak az a baj, hogy ez egy olcsóbb tekercses padlószőnyeg volt, amit beszegettünk, és a szőnyeg hátulja (alja) már megy szét. De a tetején szerencsére nem látszik semmi.
Szeretném lecserélni a nappaliban a szőnyeget. Ez világos vajszínű volt, de másikat szeretnénk.
Kék biztosan nem lesz, mert az egyik ismerősömnek kékes szőnyege van, de nagyon utálja, mert minden szöszmösz látszik rajta.
A többi színről nem tudok semmit.
Melyik szín ami még kényes?
Szerintem mindegyik szőnyeg kényes..., viszont megfelelő takarítás mellett, bármilyet vehetsz.
Nekem pl. volt már hosszúszálú fehér is. Nem volt vele gondom.
További ajánlott fórumok:
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Hogyan kellene helyesen reagálnom, ha a vendégünk tönkreteszi az új szőnyeget?
- Még nincs 13 éves a lányom, de 60 kg. Ebből is látszik,...
- Nektek látszik az Implanonotok?
- Ha már erősen pozitív teszt volt, és rá 3. napra csak alig látszik akkor az mire utal?