Szerintetek milyen fémet és hol vegyek, ha szeretnék a kertbe hintaállványt csináltatni? (tudásbázis)
9. kiraroli
2011. ápr. 14. 23:14
így az egész 3000 be került, + a hinta meg a csúszda...
8. kiraroli
2011. ápr. 14. 23:12
horganyzott acélcső vagy zártszelvény! de a rönk szerintem sokkal szebb!! mi abból csináltuk egy ismerősünknek van akácosa a méhei számára és megengedte hogy vágjunk ki belőle! meghántoltuk, beállítottuk és lekentük mahagóni páccal! nagyon szupi!
7. nikcsike (válaszként erre: 6. - Mari20)
2011. ápr. 14. 21:17
Az rendben van, csak elég húzós az ára, sőt minőségre sem a legjobb szerintem!
6. Mari20
2011. ápr. 12. 10:25
de hát készen lehet kapni, az olcsóbb is...
és a megtekintett állapotot élvezheted..
5. szamóca41
2011. ápr. 12. 07:45
Legolcsóbb a vas.
Zártszelvényből könnyű összeállítani egy hintát,aztán azt festheted vmi vidám színűre.
Beütöd és szerintem találsz hozzávetőleges árat is róla.
Vaskereskedéseknél keresd az árakat....
4. nikcsike
2011. ápr. 11. 22:54
Az a helyzet hogy a tesóm ért a heggesztéshez, aztán szerintem nekem csak az anyagot kellene megvenni. Szóval ember van aki összerakja, csak anyag kellene
3. 9ba7c331a0
2011. ápr. 11. 22:48
Megkeresel egy lakatost,elmondod amit szeretnél-és árajánlatot kérsz.
2. nikcsike
2011. ápr. 11. 22:44
Szeretnék hintát a kicsiknek a kertbe, de annyira drágák a hintaállványok hogy nem nagyon engedhetjük meg magunknak!
Ezért gondoltam hogy kellene csináltatni egy állványt, aztán a hinta már nem is drága hozzá!
Csak azt nem tudom hogy hol lehet hozzá fémet venni. A fa állvány gondolom sokkal drágább.
1. nikcsike
2011. ápr. 11. 22:40
Szerintetek milyen fémet és hol vegyek, ha szeretnék a kertbe hintaállványt csináltatni?
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Hol érdemes szemüveget csináltatni?
- A patikában csináltatott bázisport milyen adagolásban kell és mennyi vízbe keverni?