Szerintetek milyen benzinkúton dolgozni és mennyit keresnek? (beszélgetés)
na ennek örülök, hogy más is belelátott ebbe a munkába!
Most már nyugodt vagyok, hogy nem csak én fáradtam bele hanem más nem is szerette meg. Igen a bér az nulla és amit csinálni kell érte no az a valami:(
Én dogoztam ott 3 évet, elég is volt. Rendesen kihasználtak, mindig számíthattak rám, ha éjszakázásról volt szó. Pl. lehúztem 3-szor egymást után az éjszakát, majd délután jött a telefon, hogy be kellene mennem megint éjszakára. Finom volt.
Nem kerestem sokat, viszont éjszakánként nem egyszer fordult elő, hogy kellemetlen személyek tértek be hozzánk, és sokszor már agresszívan is viselkedtek.
Ez az én tapasztalatom, amit én éltem át.
Egyik ismerősöm most dolgozik egy másik benzinkúton, ő szereti.
1 hónapot bírtam, utáltam 12órázni, hétvégén dolgozni, és még sorolhatnám... Csak akkor tudsz jól keresni ha bevállalós vagy, és pofátlanul le tudot húzni a másik embert...
Bocs az őszinteségért.
További ajánlott fórumok:
- Becsaptak már benzinkútom?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Munka és várandósság: Benzinkúton dolgozom. Szerintetek dolgozhatom az első 4-5 hónapban?
- Segítséget kérek! Benzinkutas átverés!
- Ha három ember kimegy dolgozni Londonba és keresnek 1000 fontot (kb. 400 ezer forint), akkor félre tudnak tenni havi 200-300 ezret?