Segítséget kérek! Benzinkutas átverés! (beszélgetés)
Sziasztok.
3 évig dolgoztam a kagylos kuton... Kutasként.ugyan azzala csapattal.eszünk be se jutott hogy egy vevöt ís àtverjünk vagy megkàrositsunk.szerettek a vevök ...és megbiztak bennünk!
sajnos volt egy üzemeltető. Vàltàs és az uj vezetöség....azt inkàbb hagyjuk!!!pénzéhesek voltak megkezdödött a lehuzàs!!!!szétrebbentünk!!!
Egy mindenkit megnyugtató válasz:
télen és nyáron is állítják az adagolópisztolyokat, hogy mennyit adagoljon, ez a hideg-meleg változása miatt van. 1000 literhez van állítva kb. 1 dl
de ez nem érzékelhető.
Ha nagyon hidegben tankolják a tankert és amikor lefejtik a föld alatti hőmérséklet jóval magasabb, akkor szakít a kút feje ezen sok zsét.
Fura. Mi is mindig uccsó cseppig tankolunk, de még sosem haladtuk meg a tank max befogadóképességét.
Azért majdnem 10 literrel meghaladni már furi. És nem, a kutasnak nincs igaza, mert tökéletes információnk van a tank méreteiről. Na mindegy, a lényeg, hogy ha nem vagyunk résen ott cseszik át a fejünket, ahol csak lehet. Már itt is:(
Mindenki figyeljen nagyon! Minden tankolásnál csak 3 liter plusz, az havi tankolásnál majd 15e évente. Azért nem semmi. És ezt szorozzátok be sok sok emberrel, aki ott tankol.
Figyelemre fel:)
Mi is így jártunk, többet tankolt a férjem mint ahány literes volt a tank úgy, hogy nem is volt üres... Szintén Tatabánya... Mi már csak a Shell-nél tankolunk, ott még nem veretek át.
Esetleg ha a médiában megszellőztetnéd az ügyet, az nagyot szólna! Szerintem harapnak az ilyesmire.
Sziasztok.
nekem 1 ismerösömmel történt ugyan ez ö ugy jött rá a dologra hogy minden nap joformán tankolnia kellett( nem kevés összegért) és a végén már csak azért is 1000 ft ért tankolt és a tank porzott épp hogy kikanyarodott a kuttol és meg is állt az autoja olyan volt a tank mint a vatta,,,érdekesnek tartotta a dolgot mivel most tankolt...
visszament reklamálni és a végén azt hiszem birosági ügy lett a vége mint kiderült az egyik kut a 4 böll át volt állitva igy éppen valami csurrant cseppent a benzinböl viszont a kijelzö meg rendesen pörgött...
Na, hogy ezt a fórumot elolvastam, megint jól indult a napom. :S
Mondjuk én dolgoztam benzinkúton pár hónapot, fogalmam sincs ilyet, hogy tudnak csinálni.
A média, a híradók erre vevők, vagy a tv2 naplója, hogy oda mennek rejtett kamerával, és bemutatják az ottani tankolást...
Megéri őket esetleg a naplónak megírni, vagy a híradóknak...
Hihetetlen, hogy nálunk minden így megy, ez Mo.:(
Tudom, nem válthatom meg a világot, de ez nem fér a bögyömbe...Igaz, hogy a 25dkg-os margarin is csak 20dkg, mit várok egy benzinkúttól? De ha tudtok valami okosat javasolni, szívesen fogadom.
nemtudsz sok mindent csinálni. járj másik kúthoz. és olyanhoz állj ami a legszélső.ahova a legkényelmetlenebb beállni. általában azok nem csalnak. és tankolj este, mert olyankor hideg van, a hőtágulás miatt több benzint kapsz. sok kúton csinálják, hogy éjjel hozatják a benzint, igy nappal kevesebbet kapsz több pénzért :) vagyis inkább :(
és a kedvencem: kint megnézem mennyit fizetek, mire beérek már több mikor kiérek lenullázódott. agipnál van ilyen. pedig ott jominőségű a benzin.
Mi jártunk így, mint ahogy lentebb írtam, hogy pici autó tankja 32 literes, begurultunk a kúthoz, és 36 litert sikerült belerakni. Néztünk nagyokat. Jön a kutas, hogy mi a gond, mondjuk neki, erre kezdi mondani, hogy az autógyártó cégek pontatlanul írják meg a tank méretét. Mondta párom, hogy konkrétan a mi autónk márkájának magyar o-i képviseletében dolgozik, úgy h pofa be. Be is fogta. Azt mondta, hogy blokkal, és az autó tank adataival, valamint hogy tanúval, hogy semmi kannás töltés nem történt, jelentsük fel őket. 30 e Ft a díja. Ha igazunk van visszakapjuk. Na pff. Nem igazán érte meg a bíróságra járkálást, úgy hogy oda soha többet lett a vége:(
Szerintem neked is ez a két lehetőséged van.
Bíróság, vagy másik kút. (ahol is reménykedsz. hogy kevésbé vágnak át:( )
A tankod csak 50 literes de 62 liter ment bele?
Bocs, megvárom..
További ajánlott fórumok:
- Becsaptak már benzinkútom?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Munka és várandósság: Benzinkúton dolgozom. Szerintetek dolgozhatom az első 4-5 hónapban?
- Szerintetek milyen benzinkúton dolgozni és mennyit keresnek?
- A múltkor még a benzinkúton akart "eldicsekedni" velem,...
- Mennyit keres egy benzinkutas?