Szerintetek miért van a mai nőknek kevés önbizalmuk? (beszélgetés)
:) :) Igen az jó lenne, de azon vagyok :D
Persze rengeteget segítesz, úgyhogy így könnyebb :D
De az egy oldalas félelem listámnak is oka van....!!! Próbálom ezt is megoldani, helyre tenni, hogy könnyebb legyen elengedi.....
Igen én nem vagyok egy egyszerű eset :D:D
Arra már rájöttem, hogy fejben van a gond :D:D És nagyjából már feltudtad térképezni, hogy nálam mi lehet az ok? :)
De ügyi vagy, na én még fele itt sem tartok :S :S
Pont ez a baj velem is, iszonyatosan lelkis vagyok, van hogy napokig cseng a fejembe egy negatív mondat :S :(
Illetve én is rögtön szétrobbanok az idegtől... :S Azon is ha nem azt hallom, illetve ha nem azt csinálják, amit én akarok :D Tudom ez nagyon negatív tulajdonság, de ilyen típus vagyok, szeretek irányítani és szeretem ha az van amit én akarok.
Ezért veszekszünk sokat a párommal.... :S Mert ő is nagyon akaratos!!!! És én se meg ő se tud engedni :D :S
Igen, ő ilyen embertípus. Ajándékozni sem szeret igazán, mert ő minden egyes névnapot, szülinapot, csak "le akar tudni". Látszik rajta, hogy nyűg neki és nem túl lelkes.
A nagyobbik lányom ovijában az egyik kisfiút mindig a nagymamája vitte oviba és sokat beszélgetett velem. Egy tüneményes, tündéri, nagyon kedves nagymama volt. Nagyon szerettem. Öröm volt vele találkozni. Annyira jó annak, akinek ilyen tündéri anyósa van. Annak egy álom az élet.
Az nem baj, ameddig nem vagy túl kritikus. :)
Saját magadat pedig csak olyan dologban szabad kritizálni, amit jobbá lehet tenni. Pl. ha kicsi a cicid, vagy te nagyon introvertált típus vagy, azt érdemes elfogadni, mert te így vagy tökéletes.
De amin lehet úgy változtatni, hogy jobb legyen, azon érdemes is. :)
A világon pedig úgy lehet változtatni, ha szereted azokat, akik körbevesznek. Írtam ma a naplómba ma egy igaz történetet, ha van kedved, olvasd el. Én is így próbálom a világot jobbá tenni. :) Szeretettel.
Jaj, vigyázz, így már nem lesz olyan jó! Te nézd meg gyorsan a titok című filmet. :) Minél többet gondolsz arra, hogy mennyien szeretnek, annál többen fognak szeretni. És minél többet arra, hogy mennyien nem, akkor abból lesz sajnos több.
Mert ha arra gondolsz, hogy szeretnek, akkor jól érzed magadat, és akkor a jóból lesz több, és ha arra gondolsz, hogy utálnak, az rossz érzés, és akkor a rossz érzésből kapsz többet. Ezért kell a figyelmedet a jó dolgokra fordítani. :)
Sziasztok! Igen, kis lépés, de van akinek nagyon nehéz! Például nekem!
De sikerült!!!!!!
Legalábbis nagyon jó úton haladok!Nem gondoltam volna soha, hogy én ilyen is leszek még...
Én pl. azért írtam ide fel, hogy rámutassak, hogy sokszor alaptalanul nincs önbizalma valakinek. Nekem szerencsére van. :) De ezért is csináltam egy tréninget, ahol mindenki "megtanulhatja", hogyan változtassa meg az életét. :)
Szóval nekem azért jó, hogy ide felírtam, mert lett belőle egy önbizalomnövelő-tréning, ami nagyon sok lánynak tetszik. :)
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Mi kell a nőknek?!
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Miért a csúnya, vagy csak szimplán jelentéktelen nőknek van jó pasijuk?
- Szeretnél Nőt kényeztetni... akarnád... vágysz rá? (csak nőknek)
- Hogyan legyen önbizalmunk?