Melyik asztal és szék a szebb? (tudásbázis)
Ilyen jellegű székeink vannak (ikeából), nagyon szeretem, mert levehető és mosható a huzat. Ráadásul most már akármilyen mintájú és színű huzatot lehet rá rendelni internetről nagyon potom áron (Kínából). Szerintem ezekkel nincs semmi baj, ha minőségi helyről származnak (nem esnek szét és nem megy tönkre a lábuk). Szépen néznek ki bármilyen nappaliban és tényleg variálhatók a huzatokkal, ez a legjobb benne. Ha változtatsz valami színén a lakásban, akkor simán tudsz hozzá venni új huzatokat és máris újra harmonizálnak egymással. Én 6000 forintért vettem a 6 székünkre új huzatokat, szóval a szék árához képest sem drága és olyan, mint ha új székeink lennének.
Üvegasztalról vagy kontra véleményem van, volt nekem is, de utáltam állandóan törölgetni, végül terítő került rá.
Nekem az első inkább!
(Én nem szeretem az üveget, ezért.)
Nekem üveglap van az asztalomon az abrosz felett és semmi baja nincs. Mutatós, könnyen tisztán tartható, pár mozdulattal letörlöm ablak pucolóval és kész.
De nekem külön étkezőm van és nem a nappaliban van. Klopfolni eszembe sem jutna rajta, azt a konyhában szoktam a pulton:)
Voltak ilyen székeink.
Nem jó konstrukciók, mert a lábaik nagyon hamar tönkremennek.
A kettő közül a fa-üveg asztal tetszik jobban a székekkel.
Nekünk most teli üveg van, kovácsolt vas alappal, és nagyon utálom.
Folyton hideg, vág a széle, karcolódik, elég hozzáérni és maszatos, mindig poros, nem lehet rajta klopfolni.
Ja, nappali?
Étkezősarok.
Az első asztal nagyon kicsi. Hiába tettek köré 4 széket, egy étkező ember helyszükséglete nagyobb annál, mint egy szék ülőfelülete.
Én nem szeretem az üvegbútort, de ez az én bajom. A másodikat ezzel együtt szebbnek találom.
További ajánlott fórumok:
- 2 éves fiam asztalnál szeretne enni. Mit használjak etetőszék helyett?
- Van valakinek tapasztalata az Ikeás-mammut székkel és asztallal?
- Gyártják/árulják még az IKEA-s Mammut széket és asztalt? A honlapon nem találok...
- Filc, szék lába alá? Most parkettáztunk, szeretnék a szék és asztal alá tenni vmit, hogy ne sérüljön a parketta, és hol lehet venni ilyet?
- Ikea "LÄTT" gyerekasztal két székkel körülbelül hány éves korig használható?
- Hol lehet asztaliteniszezni Székesfehérváron?