Gyártják/árulják még az IKEA-s Mammut széket és asztalt? A honlapon nem találok... (tudásbázis)
Szia!
A honlapon nincs rajta! Én is sokat kerestem... Viszont Vaterán, meg teszen lehet venni, csak jóval drágább! :(
Nem tudok arról, hogy Family kártyán kívül lenne más kártya az IKEA-ba. Nagy vásárlók vagyunk, de nem hallottam ilyesmiről.
Volt július környékén egy akciós időszak, amikor nagyon sok mindent olcsóbban adtak, és bevontak a family körbe, de szombaton az asztalnál adtuk a kártyát (más termék miatt) és nem vontak le kedvezményt. (a kártyát egyébként postán küldik meg, nem állították ki azonnal legalábbis fél évvel ezelőtt nem...)
Kb. 2000 volt az ülőke, 2500 a szék, 7000 a négyszögletes asztal, és asszem 8000 a kerek.
Azért csak kb, mert székünk volt már kettő, így csak asztalt vettünk, de az tuti, hogy az 6990 ft volt :) A többinél +/- 2-300 ft eltérés lehet max.
Helló!
Mi tegnap vettünk. Budaörsön van kék-rózsaszín négyszögletes asztal, és mindenféle szék, ill. zöld kerek asztal. Pesten viszont kék négyszögletes asztal nincs (átmeneti készlethiányt ír).
További ajánlott fórumok:
- Változások a honlapon, új funkciók működése
- Hiba a honlapon!
- Milyen feltétele van mások által írt cikkek-írások pulikálásának pl. egy honlapon? Tud vki ebben segíteni nekem?
- Mik a dominó szabályai? (Nem a honlapon lévőre gondoltam)
- Mit jelentenek a honlapon látott különböző jelek? Pl.PPPP, :/,
- Penny tavaszi nyereményjáték! Hol találok róla részletes leírást? Honlapon nincs semmi.