Szerintetek melyik a legjobb sport, amit hobbiszinten űzhetnék és teljesen "kikapcsolna"? (tudásbázis)
Lovaglás... Átadod magad a természetnek (egy idő után, mikor már alkalmas vagy a tereplovaglásra), egy csapattá válsz a lóval, aki a legnagyobb empátiával bír szerintem az állatok közül.
Kikapcsolsz, sportolsz, jó környezetben vagy. Kell ennél jobb?
azt nem is vontam kétségbe, hogy nagy erő kell hozzá:) meg ügyesség:)
csak hát mégis olyan viccesen hangzik, hogy - mit sportolsz? - rúdtáncolok... :D
Azt kéne tudni, hogy mik a beállítottságaid, miért szeretnél sportot?
Társas sportot szeretnél, vagy inkább önállóan, egyedül szeretnél valamit csinálni?
Inkább levegőn szeretnél lenni vagy teremben?
Bírod a sarat-koszt, szelet, bogarakat.... vagy inkább ezek ne legyenek?
Télen-nyáron is szeretnéd űzni, vagy megelégszel az egyik szezonnal?
Hobbiból versenyezgetni is szeretnél esetleg vagy csak úgy magadnak?
És persze, a fő kérdés, hogy mennyi pénzt szánsz az egészre, mert ingyen nem sok minden van manapság.
Amúgy meg igen, íjász volnék, de nem lovas, hanem talpas, ráadásul technikais olimpiais:) És, ha érdekel ezzel kapcsolatban bármi, örömmel segítek!
ja, síugráshoz ideálisak a körülmények itt kis hazánkban :)))
de a pole dance-en is jót nevettem:))) (de annak legalább a férje/barátja örülne:P)
A biciklizésel én is igy vagyok. Oda, ahova akarsz, olyan sebességgel amilyennel akarsz.
Én szeretek uszni is nagyon, meg röplabdázni. Korábban a korcsolya, de leginkább a jégkorcsolya kapcsolt ki igazán, de azokat már kinöttem sajnos.
A hagyományos torna meg ugy napi szinten kikapcsol.
Meg ha lehet sportnak nevezni: Akkor a paintball, az tuti kikapcsol.
Szerinted ezt mi honnan tudjuk, ha nem is ismerünk téged?
te ismered magad, tudod mi az ami kikapcsol, és szereted csinálni.
de hogy érdemben is hozzászóljak:
tenisz
futás
sakk
lövészet
síugrás
pole-dance
??
Egy igazi íjászhoz van szerencsém?:) A nevedből következtettem rá. :D :$
Egynek jó, köszönöm az ötletet! :))
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!
- Az egészséges lélekhez szükséges a nyaralás és kikapcsolódás. Egyet értesz ezzel?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?