Szerintetek melyik a legjobb méhpempő? Mire ügyeljek a vásárlásnál? (tudásbázis)
Sziasztok!!!!
Azt szeretném kérdezni, nem tud-e valaki ajánlani termelőt, akitől lehet venni méhpempőt???
Köszike
oké így a többiek sem esnek abba a hibába hogy válaszolni merészeljenek a feltett kérdésre.
további szép napot neked.
légyszi, foreveresek ne válaszoljanak a kiírt topik kérdésre! köszi :-))
és nem haragszom, csak ha valaki meg akar győzni arról, amit én bizton tudok, hogy nekem nem jó :-))
szerintem nem érdemes reklámozni itt a forever-t
ahogy látom, te forgalmazó vagy, tehát nem teljesen adsz objektív képet. Lehet, hogy neked bejön, mint termék, de sokaknak nem, sőt allergiát is okozott már. Ez a topik nem erről szól :-((
oké értem mindenki másként gondolkodik,mi ezt használjuk és ez vált be.másnak más
nem vagyunk egyformák,kívánom,hogy legyen szerencséd és találd meg a lehető legjobb pempő forrást.sok sikert
Ezt inkább kérdezd bvildikótól! Nem vagyok termelő :-))
De mégis jobban bízok a helyi termelőkben, nekem pont a forever termékei olyan "kétes eredetűek", (azt tudod, hogy azok hogy készülnek és hol? na látod,attól hogy az van a honlapjukon, vagy egy terméktájékoztatón simán lehet kamu, ahogy a nagyobb cégeknél nem meglepő, de egy kistermelőnek van hírneve, illetve bíznak az emberek benne, ha ezt elcseszi, oda az üzletének is, míg egy multi max odébbáll és máshol hülyít...)dehát nem vagyunk egyformák, kinek a pap...
hát inkább a termelőiben bíznék
a forever-ben nem hiszek
na meg támogassuk inkább a helyi termelőket :-))))
Na igen, ez lett volna a következő kérdésem hozzátok, hogy ismertek-e jó termelőt Bp-en (ez jó vicc....)
Szokott lenni szombatonként a Csörsz utcai piacon néhány termelő, gondolom a vidéki termelők is felhozzák a portékájukat, vagy meg lehet rendelni tőlük. Konkrét nevet, címet tudtok adni priviben? Köszi
Köszi :-))
Szóval bioboltban, gyógyszertárban, herbáriákban felejtős? Biztos nem rosszak ezek sem, csak gondolom arra gondolsz, hogy sokkal jobb minőségű a termelői, ugye?
A termelőtől vett eredeti:-)
én a gyogyikban nem hiszek:-)
További ajánlott fórumok:
- Ház vásárlásnál az APEH az illetéket mi alapján veti ki?
- LCD TV vásárlásnál mire kell figyelni?
- Külső vinyót szeretnék venni.Nem vagyok szaki a témában.Tud valaki segíteni abban, h. mire kell odafigyelnem a vásárlásnál?
- Új autó vásárlásnál-amire 3 millió Ft hitelt felvettem-kötelezhetnek Casco fizetésre?
- Ház vásárlásnál mennyi időre jön ki az illeték, és mennyi időre a földhivataltól a tulajdonlap??
- Zuhanykabin vásárlásnál sérültet vettünk