Szerintetek megcsalhatja? (beszélgetés)
lényegretörő válasz két sorban.
a kapcsolatok kilencven százaléka így működik, még ha nem is akaródzik beismerni.
:)
Egykutya!
:D
Akkor lassan reinkarnálódik.
Az hát. :P
De már biztos unja, mert nem jönnek a szellemes hozzászólásai.
Szerintem ő egy állandóan törlődő és új néven visszajáró troll.
Az ilyen topikok mindig pörögnek egy ideig...
mondd, hogy viccelsz...mert felnőtt ember, aki már szeretője is valakinek, és ő is szeretőt tart, az nem veti el így a sulykot...
...a népnek van egy kedves mondása az esetedre...ez pont az, amikor a küszöbre szarik valaki, és becsönget papírért..
Én vagyok a feleség és bátran szólhatsz neki ;)
Én is tudok rólad, kettőnk közül én leszek tartósan jelen az életében.
Csóközön
Jó, legalább már nagykorú volt, mikor összeszedte a fazont, ne legyünk bunkók, lányok!:)
Nem mintha az évszám jelentene valamit, a 45 éves nős topik (nő 10 évvel idősebb, stb) kiírásához használt reghez a 45 éves nő 1980-at vagy 1978-at írt:D
De ha a férje 4-5 éve félredug veled, miért ne chatelhetne a felesége addig, amíg veled vége nem lesz? Úgy értem, az lenne az oké, ha ő otthon csendben hímezgessen, amíg a férje félredug, de neki nem szabad chatelnie (vagy egyebet)??
Ha már válni egyik sem akar...
Pfff. Megint egy szerető, aki azt hiszi, az ármánykodása miatt majd a pasi el fog válni :) szánalmas ez nagyon.
Persze, mondd csak el a szeretődnek, kavarjál nyugodtan, hátha rájön, hogy nem kell neki egy kavarógép...
"Te semmit sem változtál,
Csak máshoz vagy hűtlen már..."
csak úgy eszembe jutott ez a régi Zorán-dal
Atyaég!
Sajnálatra méltó lehet így élni...
miért ne? figyeli az asszonykát, hogyha hibázik, megszerezhesse a férjét...
tök frusztráló lehet, hogy eddig nem vált el a férj.
Az a helyzet, hogy én a mai világban már semmin nem csodálkoznék.
Ha magának akarja a pasit akár kapóra is jöhetne neki, hogy felnyomja az asszonyt. Persze ez elsülhetne balul is és lehet, hogy a fórumindító röpülne. Ki tudja...
Te el tudsz képzelni egy ilyen élethelyzetet?
Hogy viszem más pasiját, de közben meg az asszonyt fogom beköpni, mert gyanús hogy félreke.él...
Neeeee!
és akkor mi van, ha kamu? ezt honnan lehet megállapítani?
akár kamu, akár nem, elég nevetséges a hölgyike.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- "Te nem dolgozol, ezért én zajonghatok"- monjda anyám. Szerintetek?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- Mi a véleményetek a reinkarnációról? Szerintetek létezik?
- 7 ok, ami miatt megcsalhat a párod