Szerintetek legyen cicánk? (beszélgetés)
Ez Magyarországon és számos EU-s országban nagyon régóta be lett tiltva.
Ha nem lenne betiltva sem vetemednék erre. Értem én hogy benti és nem kell az önvédelemhez meg hogy menekülésként magas helyekre tudjon ugrani, mászni, de pl a keskeny felületeken egyensúlyozáshoz, stabilitáshoz is szükséges nekik a karom.
Aki félti a bútorait ne tartson macskát, mert nem lehet tudni hogy fog viselkedni.
Ez nem kérdés!
Legyen 🐈❤!
Nekem 21 év 10 hónap 22 napig élt. Fekete házi ivartalanított lányka volt.
Szétkaparta a jukkámat a szövetet a francia ágymon, a tapétát.... sorolhatnám.
Lambériát tettünk a sarokra az előszobába, azt is imádta.
Meg a falra felugrani nekifutásból a szobák közt szaladgálva. Meglátszott a nyoma. De imádtuk!
Annyi szeretetet ad, hidd el megéri! A tévhittel ellentétben, okos állatok!
Ivartalanítva tovább élnek!
Sok örömet hozzá!
Enyémet az sem hozná lázba. Neki elég a kaparófa. Áldott jó cica.
Nem kapar, nem lop, nem megy az asztalra. Ő egy szeretetgombóc. Állandóan ölben szeret lenni. és szerelmetes pillantásokat vet rám, vagy aki babusgatja.
Cica párti vagyok, igen legyen, de a körmeit szokja használni, az fegyver számára, az állatorvossal átbeszélni, és ki kell műtetni, ha lakásban tartjuk, nem lehet mindig figyelni mikor tetszik meg a legszebb bútor.
Nekünk volt, és bizony amíg voltak körmei látszottak a nyomok, kiműtötte, kicsit haragos volt, de megbékélt, és az ivartalanítás is ajánlott, ha lakásban van tartva, de a kijárós cicáknál át kell gondolni, mi a jó számára.
Ez csak egy vélemény, mindenkinek más véleménye van, a cica öntörvényű házi kedvenc!
Persze hogy legyen, meglátod, mennyi örömteli percet fog okozni a családnak..
nekem gyerekkorom óta szüleimnél, majd nálunk mindig volt macskám. Bármelyikre gondolok, jóleső érzés melegség tölt el, de már 29 é. fiam is nosztalgiázik maacska ügyben.
Különben semmit nem kaparnak, csak a cipőimet, azt is csak a jelenlegi.
Mi szoktunk neki hozni kartondobozt pl. a Lidlből, azt szétkarmolja, kidobjuk, és kap másikat. Ezeken kiélheti a kaparhatnékját.
Befogadott cica, nem saját nevelés.
Vagy használja a kaparófát, vagy nem. Mérget nem lehet rá venni.
Van aki levágja a cica körmét, de attól még tud karcolni, az ösztöne, hogy kaparjon.
Olyanról is tudok, hogy leműttették a karmait.
Nekem egyik cicám szétkapart mindent, a mostani meg semmit.
A macska kiismerhetetlen, bármi előfordulhat.
Nekem leamortizálta a tapétát, volt kaparófája.
Tehat a kislanyom akar egy cicat, igazabol en is orulnek.
De a kovetkezok a "felelmeim":
Uj lakasba koltoztunk nem..szet fog karmolaszni mindent ha lesz kaparofaja?
Igazabol ennyi is a butorokat feltem,sajnos nem harom forint volt tehat szerintetek ezt hogy lehet meg akadalyozni? Tehat van valami modszeretek ez ellen?
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- Mi legyen szerintetek?
- 2-án kellett volna megjönni, most 2. napja barnázok egy kicsit, szerintetek van esély, hogy baba legyen?
- Mi legyen szerintetek? Maradjak a biztos, nem olyan jól fizető munkahelyen vagy váltsak (ha esetleg felvesznek) egy jobban fizetőre?
- Egyszerű(!) ajándékot szeretnék a párom szülinapjára, szerintetek mi legyen az?
- Bordó bőr ülőgarnitúra világos szekrénysor, milyen legyen szerintetek a fehér függönyhöz a drapéria?