Szerintetek jól áll ennek a hölgynek ez a leggings? (beszélgetés)
Nem tudom.
Egyszerűen nem tetszik.
Számomra közönséges.
Tudom, ez most nem tetszik, de ez van;)
Én egyáltalán nem veszek fel legginset, annak ellenére, hogy a nadrágjaim szűk szárúak és még sortot is hordok, amiből bár a fenekem nem lóg ki, de elég rövid.
Nem. Rövidek a lábai és vastag a combja. Ezt még megfejeli egy bokacsizmával 🙄
A leggings olyan stílusbaki, amire kortól, alaktól függően nincs bocsánat házon kívül. Ízléstelen és közönséges.
Elég nagy különbség van a 2 kép között is. A közelin sokkal vaskosabbnak tűnik mint a távolabbi képen.
Kérdésre válaszolva, nem rossz arra az alakra, vékonyabbnak jobban áll. Hűvösebb időre nagyon jó "szélvédő".
Szerintem rosszul van fotózva, illetve ez a boka csizma rövidíti a lábat, a fényes anyag vastagítja.
Én nem veszek fel fényes harisnyát, mert pont így rontja el a lábaimat.
Utcan sztem nadragkent mindenkin kozonseges. A fenyes anyagok erositenek, de ennek a nonek aranyos; telt alakja van.
Otthonra szexizni meg mindenkinek lehet mindent. Sot! 😀 Csak olyat celszeru venni, ami belul pamut; mert nehez lehamozni ezt a muanyag fost. 😂
Webshopon láttam ezt a "reklámképet". Nem is az a lényeg hogy elérhető-e a termék vagy sem, hanem csak hogy szerintetek ilyen alkatra való-e ez a cicanadrág?
További ajánlott fórumok:
- A hasamról szeretnék fogyni! Szerintetek kinek és melyik tornája a leghatékonyabb ennek elérésében?
- Gépkocsival történő károkozással kapcsolatban biztosításban jártasok, mi lesz ennek a következménye szerintetek?
- A leggings-tunika páros még mindig nyerő?
- Műbőr leggingshez műbőrszoknya passzol? Vagy az már sok?
- Milyen arckrémet/arcápolót tudnál ajánlani 30 év körüli, vegyes bőrű, de vízhiányos hölgynek?
- Melyik társkeresőt ajánlanátok egy 50 körüli hölgynek?