Műbőr leggingshez műbőrszoknya passzol? Vagy az már sok? (beszélgetés)
Hosszított blezer; ruha, tunika.
Szoknyával ne, max ha 1 monokrom fekete domina hatast szeretnel.
Szinben barmi; az arcodhoz kozel erdemes olyan szineket viselni; amik jol allnak. A fenti bezses arnyalatokkal nem lohetsz melle; es barmilyen stilushoz passzol.
Szerintem jobb ha valami más, hosszabb ruhával hordod.
😊
Szerintem nem lehet úgy rossz alakod ha az S méret jó rád...
Szerintem az elso jo, madik gaz. Ha ahhoz fel kell feloltozni, megoldjuk... Ha muszaj es penzed van ra.
Az elsot bakancsonsan es kisarkusan is siman, barmikorn:D De azert szarbol nem lehet varat epiteni.
Amennyiben egy nyíltan kitárulkozó dominának akarsz tűnni...
Ezt egy hosszú felsővel vagy ruhával kéne hordani. Semmilyen szoknya nem áll jól egy leggingshez.
Sziasztok! Nos igen, én vagyok az, aki korábban kérdezett ezzel a témával kapcsolatban, és igazából továbbjutottunk.
Vettem ugyanis egy fekete műbőr leggings-et a calcedoniaban ( [link] , még meg is lepődtem vagyok hogy igazából S-es a méretem 😁). És ehhez gyűjtök ötleteket hogy mit lehetne úgymond felvenni hozzá hogy mégse magában hordjam.
Találtam két szoknyát online ami szimpatikus, szerintetek megérne egy próbát, vagy "túl sok" lenne a bőrhatás? Mit lehetne e kettő mellé felülre venni akár csak színeket illetően? Világos bőrtónusom van, barna haj.
Köszi a tippeket :)
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok. Szerintetek Babér vezetéknévhez milyen keresztnevek passzolnak?
- Szerintetek milyen név passzol a Szabóhoz?
- Ha ennyire nem passzol a kikapcsolódásról való véleményünk?
- Keki színű télikabáthoz milyen színű sapka-sál szett passzol?
- Melyik lány vagy fiú név passzolna vagyis illene a Lévai vezetéknév mellé?
- Szerintetek passzol egymáshoz?