Szerintetek jogosan forr fel az agyvizem? (beszélgetés)
BE+BK *GY*I*IT=ME
EZ JUTOTT AZ ESZEMBE!:))
BE/BÉKÉS EMBEREK SZÁMA/PLUSZ BK/BAJKEVERŐK SZÁMA/SZOROZVA GY-VEL /GYAKORISÁG,I-VEL /INTENZITÁSSAL /IDŐTARTALOM EGYENLŐ MEGŐRJÍTETT EMBEREK SZÁMA.
Nem találom a kedvesnek a szándékot ,de látom,hogy szentül meg vannak győződve róla .Milyen mókásak!
Ezt a like-ot felfújod. Itt már nagyon nincs meg a bizalom, viszont nem tudod Őt elengedni. Ha bíznál benne, mindegy lenne, hogy valaki like olja a gyereket vagy nem.
Azzal van gáz, hogy mással kezdett kavarni a férjed, már amit Te tudsz...
Senkinek nincs csodaszere sem erre sem más milyen problémára. Az ember maga dönt a sorsáról. Minden ember egyedi és a dilemmát is másképp élik meg. Más a prioritás, a környezet, az egyedi érdek és lehetőségek, stb.
Nem tudom honnan veszed, hogy csodaszerként írtam amit. Szerintem itt egyikünk sem gondolja, hogy az ő hozzászólása és véleménye a tuti.
Viszont szívesen olvasnánk az "előbbrevívő" férfiszemmel és aggyal történő tanácsaidat, vélelmeidet.
Nosza...rajtad a világ szeme...
Igen, és ez ellen tenni kell.
Ha menthető, akkor azért kell dolgozni, hogy ismét jobb legyen a kapcsolat, ha viszont menthetetlen, akkor lépni kell mielőbb. Nem szabad feltartani egymást, nem szabad addig húzni egy kapcsolatot, ahol gyerek is van, hogy gyűlöljék egymást. El kell válni békességben, mert a közös gyereknek ez az érdeke. Már nem csak magukat kell nézni.
Egy rossz kapcsolat mindenkinek rossz, azzal nem a másikkal szúrunk csak ki, ha direkt nem lépünk ki belőle.
Mi a véleménye egy pasinak?
Leírnád?
Én sem értem a problémádat a hozzászólás kapcsán, pedig igyekeztem....
Tulajdonképpen te miért vagy itt?
Ez egy női fórum, férfit nem találtál?
Egyébként meg tök baromságokat írsz és abszolute irreleváns és nem adekvát.
Ha elmegy és új életet kezd akkor menekül ha ott marad akkor megérdemli és hülye?
Igy gondolod?
Sztem, akinek az hozzaszolasom szolt, tudja ertelmezni (es meg sokan masok :)
Bar, ahogy elnezem, ha kell, ha nem, mindenkinek beszolsz vmit, epp ki a soros...
Ismerek olyanokat akik 50 felett kezdtek új életet, új város, új munkahely, új társ.
Bátraké a szerencse - szokták volt mondani.
Ahh, engem egy torott borond nem akadalyozna!
Bele a 110 literes tacsos, huzozaras zacsiba, aztan viszont valltaska!
Masreszt egy onbizalom novelo treningre mindenkepp menj el, mert az "oregedo es csunyacska" nem jo megkozelites.
Visszafele olvastam :)
Barinom 46 evesen kezdett uj eletet harmadjara, szval sose keso...