Szerintetek hogyan tudnám megtalálni? (beszélgetés)
Mert hogy emiatt ment el.
Ha nem a zséről szól a történet, akkor miért lett megemlítve? Anélkül is érthető lett volna, hogy mi a cél (ha a gyerek az)
Egyébként nem adhatják ki az adatokat.
Én nem ismerek pénzéhes izéket.Csak egyet de azt jól.Már vagy 22 éve.
először is azok akik saját magukból indulnak ki, és pénzéhes dögök, nekik üzenném, hogy a világot szerencsére még érző emberek is lakják.
a történethez az is hozzátartozik, amit eddig csak kicsit érintettem: hogy ez már az n-edik pasi a gyerek életében. plusz az anyja sem egy mintaanyuka. értsd: korábban amíg itt lakott, addig így csinálta. hajnal 5kor felébreszti a gyereket, elviszi az amúgy 200 m-re lévő ovodába, majd 6-12ig semmit sem csinál, és utána elmegy délutános műszakba. este természetesen már fáradt, ezért még le is ugatja a gyerekét ha szólni mer, hiszen neki pihenni kell.
annyira hihetetlen számomra, hogy egy ilyen emberre rá meri bízni a gyámhatóság egy gyermek fejlődését. jó lenne tudni mi van a gyerekkel.
még egy csavar a történetben: tavaly itthagyta az akkor még 4 éves gyerekét, és kiment ő is angliába a pasijával. fél évig nem is látta a gyerekét, csak képről. és csak most januárban jött ez a nagy családi érzés amikor is Y visszakérte a pénzt.
így már érthető?
Nem is arra gondoltam, hanem ha rokontól, vagy valakitől kiderül, hova jár a gyerek, ott össze lehet futni anyukával...
Ja a gyereket keresed te ,mi?Nem a zsét?Ha meg nem akar veletek találkozni akkor ne játsszál itt te Monk nyomozót.
Biztos, hogy nem adják ki.
Többismeretlenes egyenlet. Basszus, mint valami chikágói krimi. A kiskorút ki kellene hagyni a buliból. Remélem, nem adják ki az adatait!!
És akkor majd titokban az ovikerítésen kereszül beszélgettek a gyerekkel? Vagy mi lesz, ha megtalálod?
De én a gyerek miatt keresem. Én nem y vagyok. Akkor is így van ha ti nem hiszitek el.
Te meg ezért keresed, és nem a gyerek miatt :P
Azért tűnt el mert nem akarja kifizetni a tartozásátt
Amúgy nagy sunyiság van az egész családba. Anyum meg lehet, hogy sunnyog, de nem tudom. Ő mindig is X védte. Gondoltam ki derítem melyik kocsiszínbe dolgozott a pasi és meg kérdezem a főnököt, de nem hiszem, hogy elmondaná nekem. Vagy az Országos Lakcím-nyilvántartó de ott se mondanának nekem semmit. Gondoltam el megyek abba az óviba amelyikbe járt a gyerek de ha tudnak is bármit lehet hogy direkt nem akarják el mondani. Amúgy ezzel a gyereket teljesen tönkre vágta. Nagyon jól érezte magát az óvodába szerette anyumat is, de őt még ez se érdekli.
Nagyon remélem, hogy ilyen információkat nem adnak csak úgy ki óvódák.
Akkor talán békén kellene hagynod, gondolom azért nem jelentkezik, mert nem akar, tartsd tiszteletben.
Elég hihetetlen, hogy csak látni akarod a gyereket. Ha nem veszi fel a telefont, nem ír vissza, nem keres, úgysem akar látni, és te sem láthatod a gyereket.
Azt gondolom, Te már jelezted, hogy szeretnéd felvenni a kapcsolatot. Ha nem jelentkezik a testvéred, akkor egyenlőre Ő nem akarja. :( Szülői beleegyezés nélkül nem tarthatsz kiskorúval kapcsolatot - még ha az unokaöcséd vagy hugod is. Ha felnő és szeretne megtalálni, meg fogja találni a módját.Remélem előbb utóbb egymásra találtok a testvéreddel, és nem lesz akadálya a "láthatásnak"
5 éves gyerek már jár oviba. Próbáld meg kideríteni, melyikbe (ha tudod, nagyjából hol laknak, körzet szerint)...
Van három testvérem, de most kettőről lesz csak szó (x és y). X akit meg szeretnék találni van egy öt éves kislánya. X kért y tól kölcsön sok pénzt, amit meg is kapott, de mikor szólt y, hogy szeretné vissza kapni a pénzt, amit adott akkor a testvérem behisztizett fogta a gyereket és eltűnt. Én szerintem a pasijánál lakik (A gyereknek nem a vérszerinti apja). Ez a pasi még a szüleinél lakik. A bkvnál dolgozott most ki ment angliába. Apum is a bkvnál dolgozik, de nincs annyira jóban a főnőkkel, hogy a főnők el mondja, hol lakik a pasi. Szeretném X lányát látni, mert nagyon hiányzik. Szerintetek hogyan tudnám meg találni? Már írtam neki facebookra skypra is de nem ír vissza. Telefonon se elérhető.
További ajánlott fórumok: