Hogyan tudnám megtalálni Ukrajnában élő édesapámat, akiről szinte nem tudok semmit? (tudásbázis kérdés)
:)...
Remélem anyum és a tesója egymásra találnak...anyum naon izgatott....de azért persze h én is kivi vok h milyenek:)
Nem olvastam vissza.....de anyumat nemrég találta meg,Kanadában élő fél testvére valami családfa kutató segítségével!
Csak annyit tudott anyumról,h Erdélyből jöttek és h most Magyarországon él,és a lánykori nevét!
Húsvétkor jönnek haza,ak fognak először találkozni:):)
"Akarsz rolla beszélni?"
Bemásoltam ide a kérdésedet,ami tipikus agyturkász kérdés.Biztos észrevetted magadon,mennyire egyedül vagy,milyen óriási ez világ és milyen kicsi vagy benne,milyen nagyok a távolságok,mennyi rengeteg ember jár-kel.
Magadban azt gondolod: engem senki nem érdekel most csak egyetlen ember,az én édesapám.
Neked valami kis emléked van is róla,láttad életedben,és egyszer csak elment,eltünt mint a gyöngyöd mikor elgurult kislánykorodban.
Ezek teljesen természetes emberi érzések.És most képzeld el azt aki apa nélkül,vagy szerető ,vagy kevésbbé szerető apával nőtt fel!
Egyszer csak feléled benne a kíváncsiság:honnan jöttem,ki vagyok ÉN?
Ennyi volt talán amit a széles nyílvánosság is olvashat,a részletek biztos csak úntatnák a fórum olvasóit,leginkább privát levelezésben van a helye.
Úgy tudom, hogy a vöröskeresztel kell kerestetni, és ha nem találja, akkor eltüntnek lehet nyílvánítani. Nem lehet, hogy meghalt.
Anyukádnak kellene őszintébbnek lennie. Miért- re a válasz ő is tudja a lelke mélyén.
Az IWIW-en keresgélj szerintem. Hátha találsz valakit abból a városból, aki valamilyen ifót tud adni.
N alátod azért a végére kiderűl ,hogy arról van szó amire gondoltam.
Megértelek ,hidd el én értelek ebben a pillanatban a legjobban!(Én is csináltam kutakodást,de inkább már csak lelki harc volt)
Felnőtt vagy,felnevelt egy férfi akit apként kezeltél,nagyon,nagyon óvatosan kutakodj!
Gondolj édesanyád érzelmeire is!
Nem bitos hogy ő is szeretné ,hogy megtaláld,ettől még a te vágyad lehet jogos,de ne keverd bele az anyudat!
Eltüntnek nyilvánították? Ki és miért?
Az emberek nem tünnek el, ha csak valami nem történt vele
Honnan tudod,hogy édesapád,hogy Ukrajnában él?
A " minimális infot" kitől tudod?
Mindenesetre vigyázni kell,nehogy nagyobb zavart keltsél,mint ami eddig volt.
szerintem a Vöröskereszt a legjobb.
Unokatestvérem így találta meg a II. VH-ban eltűnt édesapjának a sírját.
Eddig még azt sem tudta, mi lett vele, tehát próbálkozz nyugodtan.
Szerintem elég lesz a születési ideje is.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnám megtalálni?
- Hogyan tudnám megtalálni a városunk hoxásait?
- Egy telefonszámnak a percdíja érdekelne. Hol tudnám megtalálni?
- Szerintetek hogyan tudnám megtalálni?
- Hol tudnám megtalálni a székesfehérvári cinema city 2006. áprilisi moziműsorát?
- Ukrajnában élő volt barátnőm keresem. Hogyan tudnám megtalálni?