Hogyan tudnám megtalálni a városunk hoxásait? (tudásbázis kérdés)
Egy szóval sem mondtam, hogy ismerkedni akarok.
Pusztán kíváncsi vagyok ki hoxázik a városunkból.
Nyilván csak azokat a tagokat találnám meg, akik vállalják és nem tarják titkosnak,hogy hol laknak. van aki megadja a lakóhelyét az adatlapján van aki nem.
Nem is jelentkezéseket vártam, ezért próbáltam használni a keresőt.
..vagy topicot nyitni
-Várpalotai hoxások,ide..:)-
Jobbat nem tudok, mintsem írd be a keresőbe, hogy Várpalota, kidob pár fórumot-tudásbázist. El kell olvasgatnod őket sajna, hogy kiderüljön, ki is odavalósi igazából. :(
Próbáltam úgy, hogy a részletes keresőbe beírtam, hogy pl.: nő, Várpalota, vagy Várpalota 2008, de egyikre sem dobott ki találatot, pedig Téged mindkettőre mutatnia kellett volna, ha úgy működik, ahogy én gondolom. De sajna nem. :(
Szia
én az voltam.3 éve költöztem el,de biztos vissza fogok:-))))))))))))))))))))))))))
én is kiírtam ezt már kérdésnek és senki nem reagált igennel:-(
szép napot
:-)
Kiírtam a szavazást....
Ezek szerint másként nem lehet.
Te mindig megmosolyogtatsz:)
Ezt tettem, de így első százat találok - főként olyanokat, akik valamikor beregitzek és azóta sem voltak itt.
Beírom a keresőbe a város nevét, kiad 100 találatot és ezt írja: Ez a legfrissebb 100 találat. Mivel az általad keresett szóra/kifejezésre ennél több találat is lehetséges, keress hosszabb kifejezésre a további találatokért!
De hosszabb kifejezést nem tudok írni...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám megtalálni Ukrajnában élő édesapámat, akiről szinte nem tudok semmit?
- Hogy tudnám megtalálni?
- Egy telefonszámnak a percdíja érdekelne. Hol tudnám megtalálni?
- Szerintetek hogyan tudnám megtalálni?
- Hol tudnám megtalálni a székesfehérvári cinema city 2006. áprilisi moziműsorát?
- Ukrajnában élő volt barátnőm keresem. Hogyan tudnám megtalálni?