Hol tudnám megtalálni a székesfehérvári cinema city 2006. áprilisi moziműsorát? (tudásbázis kérdés)
<a href='http://web.archive.org'>Nézd meg itt: Internet Wayback Machine</a>
Ezt találtam 2006. áprilisból az albaplaza weblapján:
rem
április 30.
10:15 12:15 14:15 16:15 18:15 20:15 22:15 Jégkorszak 2 : Az olvadás
május 01.
10:15 12:15 14:15 16:15 18:15 20:15
Huncutka!
Nézd csak meg ezt az oldalt:)))))))
Óóó, ez nagyon aranyos, szép történet. :)
Sok boldogságot nektek!!! :)
Amúgy én is valami könyvtárat javasolnék a kutakodáshoz. Sok helyen ugyan az újságokat nem őrzik meg, de digitalizálják. Csak azt kell még megtudni, hogy csak a cikkeket, vagy az egészet. :)
Ehhez pedig sok sikert! :)
Köszönöm a hozzászólásokat
Sylvia81 - Tudom a film címét, a Jégkorszak 2 pontos vetítési dátumára lennék kíváncsi, hogy pontosan mikor játszották. Ugyanis férjemmel idén leszünk 7 éve együtt, és ennek emlékére egy különleges albummal kedveskedem neki, ami a 7 együtt töltött év eseményeit fogja tartalmazni. Az első közös mozizás alkalmával néztük meg a Jégkorszak 2-t, és ezt is szeretném az albumba beletenni, és ezért kellene a pontos dátum. 7 év távlatában már nem igazán tudom. :) Az első csók dátumát megjegyzi az ember, ahogy én is, de sajnos a mozizás dátuma már nem maradt meg, csak az élmény. :)Illetve, ha minden igaz, akkor április 3 volt a dátum, de ez csak tipp, és ezért szeretném tudni.
Az Országos Széchenyi könyvtár, de lehet, hogy a fehérvári könyvtár is őrzi a megjelent lapokat.
Gondolom van fejér megyei, vagy Székesfehérvári napi- hetilap abban benne van.
Azt tudom, hogy a Széchenyi könyvtér Budapesten biztosan meg tudja adni másolatban, és online is dolgoznak.
Szerintem menj be a moziba és kérdezz rá hátha tudnak segíteni.
Neten nincs fent.
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?