Szerintetek hibázott-e a pedagógus? (beszélgetés)
Biztosan éjjel pénzt gyártanak !)))))))))))))Úgy tudanak fietni .Tudod ez a mese , a szegény bemegy a boltba megvesz mindent amire soha nem lesz szüksége . Fizetés elött meg jaj ,de jó annak akinek van pénze . Én is megvehetnék sok mindent ,de én szigorúan csak azt veszem meg ami a normális életvitelemhez szükséges .Pl egy hölgy itt, volt lakáshitele ,de még kellett egy új autót is lizingelni lene maradjon másoktól . ( Volt autójuk ,egy nem is olyan régi )Barátom viszik a házat ,de akkor sem válik meg az autótól . A munkahelye kb 800 méter ,de oda kocsival megy .
De elismerem vannak valódi szegények is . Egy betegség és máris lelehet szegényedni .
A munkanélküliségről annyit ,30 % a valós munkanélküli , a többi felveszi a segélyt és megy dolgozni .)))
Köszönöm: én is úgy gondoltam ,ha ne teljesít egy gyermek annak oka van .
Egy tanárnak kötelessége, de a szülő is hibás miért vesz tornacipőt két számmal kisebbet már elnézést
hiszen a teljesítményén is meglátszik, ha nem úgy szalad stb. Akkor szólni kell, vegyenek kényelmesebbet. Ne is haragudjon senki ezért a tévébe a hallottam szegényeknek olyan alacsony a bérük, hiszen nagyon is jól élnek nem kell őket annyira sajnálni itt az a baj, hogy nekünk kötelességünk finanszírozni a kiadásokat. Kérdem én senki nincs tisztában azzal, hogy az ország nagy része szegény akkor hogyan állja a felmerülő
költségeket? Sok a munkanélküli azokkal vajon mit kezdenek? Üdv.Ágnes
Bocsi a pedagógusnak nem mondtam miket vásáról magának . Ő kérte segítsek neki ,mert sok a tartozása , mondtam itt is hagyott pár millát . És nem segítek neki. Én nem igérgettem semmit neki .Mondtam az unokáknak megveszek mindent amire szükségük van ,Őket támogatom ,de az anyának nem segítek .
Tudod mit kellett ehez elkövetnie ? (Ugysem íróm le , a saját lelkiismertével kell elszámolnia )
Én alapból segítek mindenkinek akinek tudok .Kiis lehet érdemelni azt ,hogy valakinek ne segítsek .
Ő az egyetlen .
Bárki jöhet hozzám segítségért ,rajta kívül .
Tudod mi a bizalommal való visszaélés .
És látod a pedagógus volt aki elöször is beleavatkozott a családi dolgokba .
Én is szeretnék autót ,házat , mindent egyszerre ,csak valaki más fizesse ki .
Tudnák én is élni ,csak más fizessen . 2 évig támogattam amikor elment, életem legnagyobb hibája volt ..
Szerintem ezért is hívatta be a kissebbik unokám pszihológusa .Valami nagyon nem stimmelhetett . Ez titok ,az unokám mondta el ! És neki tilos nekem és az apjának bármit elmondani.
Én nem is kérdezem őket semmiről ,mert ugyis rajtuk torolná meg .
Én nem annak hitelességét kérdőjelezem meg amit leírsz,hogy milyen anya Ő.De ha tényleg annyira pocsék szülő,akkor csak kellene tenni a gyerekek érdekében valamit.A tanárok pedig nem szívesen avatkoznak bele a családi konfliktusokba,ami érthető.És azért az nem is korrekt dolog,hogy odamész szapulni az anyukát,hogy Ő miket vásárol magának,a gyereknek meg miket nem amit szerinted kellene.Ennek nem ez a megfelelő elintézési módja.
És az apuka hol van,Ő miért nem tesz semmit?Ugyan úgy felelős a gyerekéért amennyire az anyja.
Tudod miért tartom érdekesnek amit írtál . Mert amikor kicsik voltak a gyerekek nem tartotta fontosnak a nevelésüket .Íróm mit mondott a szomszédom " Ez neked szülte a gyerekeket "
Elárulom ,többet voltak velem ,mint a szüleikkel .És lenne kérdésem is , ha nem fejlödne rendesen a gyermeked ..édesanyád ezt szó nélkül hagyná ?
Igen ezért szóltam ,hogy egy év alatt a gyerekek fogytak még ,nem hiztak .
Úgy űvöltött ,mint a fába szorult féreg . Én ott hagytam ,mert ilyen hangnemben én nem beszélek senkivel ,akkor velem sem fog senki .
És visszatérek a pedagógura :És azokra is akik szerint nem köteles észre venni .HA EGY KUTYA SÁNTIT AZ UTCÁN ,AZT IS ÉSZREVESZEM ÉN IS ÉS KÖZÜLETEK IS SOKAN . Azt azért megsúgta ,hogy a kisgyerek testnevelésből nem tud teljesíteni .
Én ezért is vagyok elkenődve a legjobban ,mert tudta mi a helyzet , azt is tudta én vásárolók be , nem kellett volna semmit írnia ,csak szükség lenne egy torna cipőre .Én megkérdeztem volna kisgyereket már ,hogy melyiköjüknek .
Könnyen mutat meg a gyámhívatalnak dolgokat :
Elmentem én is megnéztem az adatlapod .. szeretek szemtől szembe állni olyanokkal akiket a hideg kiráz az ilyenektől ,mint én.
De sajnos nem igen láttam semmit .
Ezt a 10 éves gyermeket ,úgy megtudta félemlíteni ,hogy az apjára sem ,mert nézni .És szólt is neki ezt többször leírtam .Te gyerekkorodban soha nem féltél valakitől aki bánt ? Úgy gondoltam ,ha valaki igéretet tesz , azt teljesíti . Nálam ez a szokás .
Tudod sokat gondolkodtam azon , miért is van az ,hogy az iskolákban újabban sok az agresszió .
Ne haragudj, de ha egy 10 éves gyereknek nincs annyi esze, hogy szóljon, ah kicsi rá a cipőm (2! számmal), akkor meg is érdemli!
Mi köze ehhez a pedagógusnak? Miért tehet bármiről? Komolyan nem értem. Hogy képzeled ezt Te egyáltalán???
Drága faház ! Küldjek takarót ? Hidegrázás ellen ... Miért utálnám a menyemet ,megteszi helyettem is :)
Miért is tettem fel a képet ? Bemutatom mi az igazi gonoszság , elmegyek ,de tudatosan nagy kárt okozok valakinek .
Tudod lehet nagyképűen hangzik ,de büszke vagyok rá ,hogy tudok embereknek segíteni. Van kérdésem is , szerinted mi az alázat ? Ez a cipő téma ,bár igazad lenne . Nem szokásom kitalálni dolgokat .
Kedves faház!Úgy látom téged sok mindentől kiráz a hideg.Minden fórumon csak alázod az embereket.Nem kell a saját keserűségedet másokon leverni.
Büszke lehetsz magadra és a jogi diplomádra.
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, mint szülő, ill. mint pedagógus?
- Tényleg ennyire meg van kötve a pedagógusok keze?
- Nem tartjátok túlzásnak a pedagógusok szabadnapjainak számát?
- Ha kisgyermeked bölcsődéjében/óvodájában férfi a pedagógus...
- Milyennek találtátok a központi felvételit? Pedagógusok? Szülők? Diákok?
- Ha kisgyermeked bölcsődéjében/óvodájában férfi a pedagógus